Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
samek

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: samek »

von Boroszlo pisze: 14 kwie 2021, 23:37 ...Ktoś to robi kurwa specjalnie?
W pewien przewrotny sposób nie. Po prostu nie wiedzą co robić.
A boją się zaryzykować.
Wiedzą, że należy wygrać kolejne wybory. I tyle.
Od iluś lat wiadomo, że w budżetach i do tego ich deficytach jest w pierony kasy.
Należy się do tego dorwać i jakoś pójdzie. I tak już idzie sporo lat.
Dochodzi do sytuacji kryzysowej i mamy obnażenie.
I tak będzie rok w rok i dalej.
A ja się zastanawiam czy dożyję konkretnego tąpnięcia czy dopiero moja córka.

Większość dziesiejszej polityki, to demagogiczne doopki potrafiące wykorzystać słabość demokracji.
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Post autor: no_gravity_Carlos »

chodzmy na dziewczyny, pofotografowac oczywiscie:)
samek

no_gravity_Carlos pisze: 15 kwie 2021, 09:04 chodzmy na dziewczyny, pofotografowac oczywiscie:)
Wciąż się łudzę, że kiedyś się nauczę.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Hakierzy i antysystemowcy na moim osiedlu.

Obrazek

W zeszłym roku postawili szlabany broniące miejsc parkingowych i skrótu przez osiedle dla zakorkowanej w godzinach szczytu ulicy. Każde mieszkanie dostało po jednym pilocie do szlabanów, kolejne można już było dokupić za 70 zeta OIDP.
Tej wiosny ktoś postanowił walczyć z systemem i znalazł sposób jak wjechać i wyjechać bez potrzeby otwierania szlabanów. Szybko mu jednak firewalla postawili najpierw wkopując dwa dodatkowe żółto-czarne słupki koło śmietników, a dziś wbili kilka szarych wzdłuż jezdni.
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

a probowales? probuj bardziej
zdyboo

Post autor: zdyboo »

von Boroszlo pisze: 14 kwie 2021, 23:37 Ktoś to robi kurwa specjalnie?
Ja mam nadzieję, że ktoś kiedyś kaszojady rozliczy z tego ludobójstwa.

Tak na poważnie, to pamiętam jak rok temu, śmiano się nasz rząd połączy model szwedzki z hiszpańskim. Czyli dużo zgonów i maksymalny lockdown. Dziś już nikt nie żartuje w ten sposób, bo to stało się faktem.
MZ już w momencie podjęcia decyzji o zamknięciu lasów jasno pokazali, że nie mają żadnego pomysłu na opanowanie pandemii. Jesienna tzw. druga fala tylko mocniej pokazała, że nie zrobiono nic, chyba licząc na to, że jakoś to będzie.
Już kiedyś pisałem ten rząd nie umie rządzić. Gdzie rządzenie rozumiem przez zarządzanie czymś. Jak czegoś nie można załatwić ukazem, to jest już poza ich zasięgiem.
Nie to żeby poprzednie były dużo lepsze, a obecni są wyjątkowo chujowi.
samek

no_gravity_Carlos pisze: 15 kwie 2021, 09:16 a probowales? probuj bardziej
No z próbami było słabo. Bo słaby jestem do ludzi :)
Mogę szczerze powiedzieć, że wykonałem w życiu 4 (słownie: cztery) zdjęcia ludzi, które zaplanowałem od początku do końca i wykonałem w miarę z planem.
Z czego jestem absolutnie zadowolony z dwóch, a w pozostałych dwóch dostrzegam mankamenty.
Chyba muszę próbować bardziej.
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

u mnie jest tak, ze najlepsze pomysly przychodza pod koniec sesji, gdzie czlek jest totalnie wypluty i nie ma na nic sily; wtedy sa nalepsze relacje z modelem/ka; wiec, ten tego, polam strach/blokade w swojej glowie i do przodu; poztywna mala dawka andrenaliy zawsze daje pozniej poczucie zadowolenia
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Jasiu, nie bądź taki skromny - Twoje historyjki obrazkowe są zajebiste, a wszak to ludzie.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Ale pierdolicie. Nie bronię rządu, bo nie ogarnia, ale inny rząd jaki by nie był też by nie ogarniał. Natomiast sytuację, która mamy, powoduje nie rząd, tylko ludzie. Te wszystkie zjeby z nosami ponad maseczką, ci bez maseczki, tabunami chodzący, ćwierćmózgi nie wierzące w covid. Gdzieś tam w Korei czy gdzieś, w ogóle prawie nie byłm potrzeba lockdownu, bo ludzie się słuchali i karnie chodzili w maseczce. U nas żaden rząd nie pomoże, tylko Niemiec z czołgiem.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ