Alkohole i fenole
Re: Alkohole i fenole
zdrufko !!! piesa również zaakceptowała dzisiaj nowy wybieg potężnym "rogalem" w rogu działki 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Primitivo.
Primitivo just gone.
ps.
Na starą case w czwartek miałem tel od klienta, specyficznie wymawiał spółgłoskę "ł", problem z doborem polskich słów, aczkolwiek nie musiał użyć żadnego rosyjskiego, bardzo konkretny, w połowie rozmowy zacząłem zastanawiać się : kgb/burdel/wschodnia agencja pracy...
ps.
Na starą case w czwartek miałem tel od klienta, specyficznie wymawiał spółgłoskę "ł", problem z doborem polskich słów, aczkolwiek nie musiał użyć żadnego rosyjskiego, bardzo konkretny, w połowie rozmowy zacząłem zastanawiać się : kgb/burdel/wschodnia agencja pracy...

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Uhum.
no i ?
Dodano po 6 minutach 37 strzałach znikąd:
hjkl;
Czyżbym edytował post po Twojej odpowiedzi zmieniają jej sens lub coś podobnego ?
Denerwuje ciebie, że znalazłem sposób na edycję postów po czasie który definiuje silnik forum ?
Przecież to jest możliwe tylko jeśli nikt po moim poście nie napisał następnego.
Poddaje się i wycofuję stąd, nie będziesz miał więcej z tym problemu EOT
Dodano po 3 minutach 13 strzałach znikąd:
fghjkl
Dodano po 1 minucie 29 strzałach znikąd:
Reszcie szanownego towarzystwa dziękuję za bardzo miło spędzony razem czas.
hjkl;
Czyżbym edytował post po Twojej odpowiedzi zmieniają jej sens lub coś podobnego ?
Denerwuje ciebie, że znalazłem sposób na edycję postów po czasie który definiuje silnik forum ?
Przecież to jest możliwe tylko jeśli nikt po moim poście nie napisał następnego.
fghjkl
Primitivo pierwszy raz spróbowałem w Toskanii, kilka lat temu. Głównie przez to, że nazwa mnie rozbawiła. Bardzo zacne wino.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sposób, owszem, znalazłeś i uwielbiasz go nadużywać.nordenvind pisze: ↑30 kwie 2021, 22:10 no i ?
hjkl;
fghjkl
Prowadzi to do tego, że piszesz coś, co każdy obecny przeczyta w danej chwili, a po kilku/kilkunastu minutach okazuje się, że jest napisane zupełnie coś innego, bo "sposób".
Czyli, zamiast normalnie dopisać PS jak wszyscy, robisz ze wszystkich wała.
Więc ja sobie z tego czasem robię jaja.
Ale skoro filozofia Kalego nakazuje się za to obrazić, to anielski orszak.
- Gdama
- Gdriada
Chłopaki, nie bić się 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Magda, on się obraził co najmniej po raz trzeci. 

Wiesz Magda za stary jestem, żeby ktoś mnie ciągle dyscyplinował, zwłaszcza że nigdy tutaj nikomu nie zrobiłem jakiejś krzywdy.
Wojtuś skarżypyta

Urabiaj sobie innych przeciw mnie, w końcu to Twój "folwark..."
Świetnie potrafisz manipulować innymi, ale musisz się w końcu wznieść ponad gminny poziom, świat jest o wiele większy.....
zresztą szkoda słów