Ale skądże!puch24 pisze:Pan to do mnie tak tym Audi perswaduje?
Wy się tu podniecacie jakimiś TBU, tymczasem chciałem pokazać, że ludzie mają większe problemy.

Ale skądże!puch24 pisze:Pan to do mnie tak tym Audi perswaduje?
jesteś w mylnym błędzie. najgorsi są z tablicami RPZ.Owain pisze:Ajajaj! A ja zacząłem. A u nas najgorsze są RSRy, RRSy no i przede wszystkim ziomki z lubelskiego, w szczególności LBLAle i RZ zachowują się jak ciule. Chamstwo nie jest w takiej skali geograficznej przypisane do miejsca rejestracji auta.
no takie teksty to żenada straszna jest - to tak na serio? Że buraki i takie tam? Panowie z miast wielkich otrąbiają maluczkich, bo sami na pamięć jeżdżą w swoich metropoliach i wiedzą, że za 53,2m będzie zmiana pasa, a taki cham i burak nie.puch24 pisze:Tak. Do nas na szczęście TBU prawie nie dociera.Czasem trafiają się TK. Też zwykle buraki straszne.
Ale najgorzej jest w piątek po południu, gdy wszystkie podmiejskie EZG, EPA, ELC, ELE, EPD, EKU, EZD, ES, ESI, EP, ELW, ERW, ERA, zwalają się masowo do Manufaktury.Ręce wtedy, nogi i majtki opadywują.
a czy to znaczy, że taki obywatel nie musi tedy komunikować zmiany pasa tudzież kierunku?tomek_jj pisze:no takie teksty to żenada straszna jest - to tak na serio? Że buraki i takie tam? Panowie z miast wielkich otrąbiają maluczkich, bo sami na pamięć jeżdżą w swoich metropoliach i wiedzą, że za 53,2m będzie zmiana pasa, a taki cham i burak nie.puch24 pisze:Tak. Do nas na szczęście TBU prawie nie dociera.Czasem trafiają się TK. Też zwykle buraki straszne.
Ale najgorzej jest w piątek po południu, gdy wszystkie podmiejskie EZG, EPA, ELC, ELE, EPD, EKU, EZD, ES, ESI, EP, ELW, ERW, ERA, zwalają się masowo do Manufaktury.Ręce wtedy, nogi i majtki opadywują.
Kiedyś była taka miła zasada, że dla samochodu z obcą rejestracją stosowało się zasadę większej wyrozumiałości - teraz widocznie nie. Ale kiedy Pan z miasta Łodzi pogubi się w mieści innym, to burakiem zostać tez może.
Musi i to bezwzględnie. Ale sprawa była nie o konieczności przestrzegania zasad drogowych bo to dyskusji nie podlega, ale o tym , że TBU, LBI, i inne takie co do Manufaktury w piątek albo w sobotę to zara panie chamstwo i buractwo tylko z powodu literek na białej blasze. To tylko ja apelowałem o wyrozumiałość dla maluczkich zagubionych w "wielkich" miastach.rbit9n pisze: a czy to znaczy, że taki obywatel nie musi tedy komunikować zmiany pasa tudzież kierunku?
mnie to irytuje, jak nie używają kierunku skręcając w lewo, a mając taki znak:
![]()