Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
cz4rnuch

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: cz4rnuch »

Obrazek
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Pozorant?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Później faktycznie zapozował.

Obrazek
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Zupełnie jak mój Trupert.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Jak się szczepiłem 1 kwietnia, dostałem karteczkę, że druga dawka Moderny 7 maja o 17.15 ale w innym punkcie słynnego już rzeszowskiego Medyka. Dziś zadzwoniłem sprawdzić, bo na karteczce nie ma namiarów i okazuje się, że nie ma mnie w systemie. No ale jakoś się dodzwoniłem do właściwego punktu i niby mnie wpisali na Modernę na 7go o 13.15 ale czy na pewno... Jakiś burdel w tym wszystkim. Może to faktycznie odwirowane nasienie nutrii amerykańskiej...
ycp

Post autor: ycp »

Ślina stonki. Hamerykanie już 70 lat temu chcieli nas na pomysł naprowadzić...

zdyboo

Post autor: zdyboo »

Owain pisze: 04 maja 2021, 18:14 Jak się szczepiłem 1 kwietnia, dostałem karteczkę, że druga dawka Moderny 7 maja o 17.15 ale w innym punkcie słynnego już rzeszowskiego Medyka. Dziś zadzwoniłem sprawdzić, bo na karteczce nie ma namiarów i okazuje się, że nie ma mnie w systemie.
A masz konto pacjenta? Mnie od razu przyszedł SMS i mejl z drugim terminem, a na koncie mam jeszcze wystawione skierowanie.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

zdyboo pisze: 04 maja 2021, 20:10
Owain pisze: 04 maja 2021, 18:14 Jak się szczepiłem 1 kwietnia, dostałem karteczkę, że druga dawka Moderny 7 maja o 17.15 ale w innym punkcie słynnego już rzeszowskiego Medyka. Dziś zadzwoniłem sprawdzić, bo na karteczce nie ma namiarów i okazuje się, że nie ma mnie w systemie.
A masz konto pacjenta? Mnie od razu przyszedł SMS i mejl z drugim terminem, a na koncie mam jeszcze wystawione skierowanie.
No właśnie na koncie pacjenta miałem tylko pierwszą datę, a dopiero dziś zaglądnąłem tam, bo myślałem, że to oczywiste że jestem w systemie zapisany. Dobrze, że to Rzeszów, bo de facto gość mnie dziś zapisał na drugą dawkę na ten sam dzień co miałem mieć wyznaczony 5 tygodni temu.

Dodano po 1 minucie 53 strzałach znikąd:
A ja dziś dostałem zrzygania totalnego po tym, co się stało w Sejmie. Pierdolę, chyba nie pójdę na wybory. Mam dość głosowania na mniejsze zło. Nie postawię krzyżyka na gnoi, którzy dla własnego koryta i interesów chcieliby odciąć kasę swoim rodakom, niezależnie kto jest/będzie jej dysponentem. Co za gnój.
tomek_jj

Post autor: tomek_jj »

Owain pisze: 04 maja 2021, 18:14 Jak się szczepiłem 1 kwietnia, dostałem karteczkę, że druga dawka Moderny 7 maja o 17.15 ale w innym punkcie słynnego już rzeszowskiego Medyka. Dziś zadzwoniłem sprawdzić, bo na karteczce nie ma namiarów i okazuje się, że nie ma mnie w systemie. No ale jakoś się dodzwoniłem do właściwego punktu i niby mnie wpisali na Modernę na 7go o 13.15 ale czy na pewno... Jakiś burdel w tym wszystkim. Może to faktycznie odwirowane nasienie nutrii amerykańskiej...
Przy pierwszej dawce wpisują od razu drugi termin do słynnego systemu. Ktoś w przychodni, w której się szczepiłeś nie wpisał drugiego terminu, bo 1 kwietnia cały ten system padł ok godz 12 (a raczej wyłączyli "żeby naprawić błąd informatyka") i pewnie się nie dało tego zrobić a potem zapomnieli. Ja dostałem SMS kilka dni temu z terminem i godziną, a w systemie e-pacjent mam skierowanie na ten termin. Pytanie czy będzie szczepionka tego samego typu, czy na przykład na gruźlicę? Okaże się na miejscu.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

tomek_jj pisze: 04 maja 2021, 20:34
Owain pisze: 04 maja 2021, 18:14 Jak się szczepiłem 1 kwietnia, dostałem karteczkę, że druga dawka Moderny 7 maja o 17.15 ale w innym punkcie słynnego już rzeszowskiego Medyka. Dziś zadzwoniłem sprawdzić, bo na karteczce nie ma namiarów i okazuje się, że nie ma mnie w systemie. No ale jakoś się dodzwoniłem do właściwego punktu i niby mnie wpisali na Modernę na 7go o 13.15 ale czy na pewno... Jakiś burdel w tym wszystkim. Może to faktycznie odwirowane nasienie nutrii amerykańskiej...
Przy pierwszej dawce wpisują od razu drugi termin do słynnego systemu. Ktoś w przychodni, w której się szczepiłeś nie wpisał drugiego terminu, bo 1 kwietnia cały ten system padł ok godz 12 (a raczej wyłączyli "żeby naprawić błąd informatyka") i pewnie się nie dało tego zrobić a potem zapomnieli. Ja dostałem SMS kilka dni temu z terminem i godziną, a w systemie e-pacjent mam skierowanie na ten termin. Pytanie czy będzie szczepionka tego samego typu, czy na przykład na gruźlicę? Okaże się na miejscu.
W Rzeszowie mamy szczepionek, że pół Chin by zaszczepił :mrgreen:
ODPOWIEDZ