Dodano po 33 minutach 30 strzałach znikąd:
Zanim skasuję konto Roberta - bo skasuję - proszę Was, byście napisali, jak to wygląda z Waszej strony.
Być może za dużo gazu i nagle rozdęło ambicję.
Nie bardzo rozumiem, kiedy manifestowana niechęć do pisu czyni mnie automatycznie zagorzałym fanem po i reszty. I na koniec, po długim pobycie w USA, nazywanie kogoś, nawet niby żartem, uważam za poważną obelgę.
Dodano po 6 minutach 16 strzałach znikąd:
Powinno być "...nazywanie kogoś mother fucker, nawet...."
dobrze, ze Wups artykuluje sie, po swojemu, probuje podgryzac i patrzy co sie stanie; w sumie robi to naiwnie i szczerze, czy roztropnie, raczej nie, bo zraza do siebie niepotrzebnie
ja akurat mam dystans - do siebie najbardziej - i jak Wups cos mi tam - to splywa jak po kaczce:) i nie obrazam sie;
gorzej kiedy kreuje sie falszywa rzeczywistosc i powtarza bzdety - wtedy jest to meczace
wpk pisze: ↑30 maja 2021, 16:14
Robert, nie jestem, kurwa, kapitalistą, tylko po prostu mam firmę i płacę podatki.
Dzięki takim, jak ja, PIS ma na 500+ i inne bonusy dla suwerena, który nic nie robi, ale głosuje za.
Ale PIS koniecznie chce takich, jak ja, upierdolić, bo jesteśmy wrogiem suwerena - tym, wg Ciebie, kapitalistą - i tym samym podcina gałąź, na której bryluje.
I w końcu nas zajebią.
Jednak gdy zabraknie przez to kasy, suweren wyjdzie na ulicę i, mam nadzieję, będzie na latarniach wieszał swoich dotychczasowych rzekomych dobroczyńców.
Popieram. Dodałbym tylko, że przy zabieraniu jednym i dawaniu drugim niejako przy okazji można sobie nieco uszczknąć, czego sobie ta władza absolutnie nie odmawia. BTW My Polacy mamy w sobie jakiś naturalny gen samozniszczenia. Jeżeli sprawy zaczynają iść w miarę dobrze to sobie wybierzemy PiS i wszystko wraca na utarte w zawieruchach historycznych dobrze znane tory.
napisze po raz ostatni
ni miałem zamiaru nikogo wyzywać od POwców i tak dalej, natomiast nie zaglądam tutaj po to, żeby wysłychiwac, że PIS to czy PSL tamo.
wojtek wylądował się na mnie, nie wiem za co a ja, nie toleruje takiego traktowania.
ni widzę powodu.
słabo akurat wierze w PIS ale to już inna sprawa.
nie było o jedno piwo za dużo, nie u mnie, bo go w ogóle nie było.
nie wiem co miał mój post o kupnie lub dostaną w prezencie szkła wspólnego z tym, ze po Pisieto dopiero będzie grabienie i dlaczego do mnie był ten wywód o firmie pracy itd.
wchodziłem tutaj dla przyjemności, ale jak mam się wkurwiac czytając coś takiego za każdym razem, wole zrezygnować.
r.
a ja bym sobie chcial byc kapitalista, tzn wiekszym niz jestem, kapitalnie by to bylo;
a tak ani kapitanem ani kotem, ani zadnym oficerem prowadzacym czy prowadzanym nie jezdem i nie bede
za to bede antygrawitowal i szerzyl moje antygrawackie zakolenia