Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
Sebastian, jesteś nieco niższy ode mnie, ale możesz też mieć dłuższe ręce lub dłuższy tułów. Możesz też być lepiej rozciągnięty ode mnie, co akurat specjalnie trudne nie jest. Ja na samym początku miałem o 10 mm więcej. Wymieniałem mostek ze 100 mm na 90 mm. Geo ramy jest niby takie same jak poprzedniej połamanej, ale jakieś drobne różnice są, bo na przykład mostek jednak wymieniałem. Po ok 50 km nieprzerwanej jazdy zaczynałem czuć ból w krzyżu. Lekko skróciłem mostek i jest OK. Jedyne co to mam inną kierę, węższą o 2 cm, z większym o 5 mm reachem i nieco mniejszym dropem. Efekt jest taki, że teraz bez problemu mogę przejechać dosyć długi kawałek na przednim lub dolnym chwycie. Wcześniej głównie na łapach lub w górnym chwycie.
Jest ok, zastanawiałem się tylko czy te zmiany kiery na barana nie zrobiły jakiegoś freaka z tego bajka. Ale jest dobrze. Przeszczep się przyjął. Jak siedzę i pacze na oś to też widzę ją tam gdzie trzeba.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Gdybym włączył wrodzoną złośliwość, to napisałbym "baran freak bajk".
Ale zostawię to tomfiutowi, bo chyba jednak nim nie jestem.
Ale zostawię to tomfiutowi, bo chyba jednak nim nie jestem.

Zaplanowałem sobie weekendową aktywność rowerzową, nawet zakupiłem w tym celu kompresorek Xiaomi, ale chyba znowu nic z tego nie wyjdzie, bo pogoda nieudana, za chwilę będzie dobijać do +38C.
Jak nie urok, to pińć złoty...
Jak nie urok, to pińć złoty...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Znaczy ten kompresorek to wersja Alaska Only?
A to podłe Amazony...
A to podłe Amazony...
Tak.
Kompresorek po to, żeby po cyferkach ustawić ciśnienie w kołach, bo pompką to na oko.
Ale Amazon nie ma z tym nic wspólnego.
Kompresorek po to, żeby po cyferkach ustawić ciśnienie w kołach, bo pompką to na oko.
Ale Amazon nie ma z tym nic wspólnego.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Aha...
PS Zrobiłbyś Waść sobie avatar.
PS Zrobiłbyś Waść sobie avatar.

Ale po co, kiedy zaraz wtyczkę wyciągniesz.