Ale kompresor można przecież napędzić dynamem.
Rowerowe dyr-dymały
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Rowerowe dyr-dymały
- rbit9n
- Ribitibi
ja na ramie wożę topeak mini dx. jest konkret. a w komórce mam lesyne steel. też konkret.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Znaczy beton wozisz do komórki?
Aż się boję nazwać Twój rower.
Do cienkich opon do 32 mm, Lezyne HP jest genialna. Ta pompka sprawiła, że porzuciłem naboje CO2.
W MTB mam Topeaka Racerocket i to jest w pytę pompka do balonów MTB. W gruzie mam Lezyne HV, nie jest to jakaś nadzwyczajna pompka, ale daje radę.
Podłogową Authora mam już kilkanaście lat, ostatnio nawet uszczelniam nią tublessy. Powodzenia z wydajnością aku w kompresorze po tylu latach.
W MTB mam Topeaka Racerocket i to jest w pytę pompka do balonów MTB. W gruzie mam Lezyne HV, nie jest to jakaś nadzwyczajna pompka, ale daje radę.
Podłogową Authora mam już kilkanaście lat, ostatnio nawet uszczelniam nią tublessy. Powodzenia z wydajnością aku w kompresorze po tylu latach.
Wszystko można co nie można, byle z wolna i ostrożna.
Ten chinol za trzy dychy, co to go "reklamuję" napędzany jest mikro-USB z ładowarki, czy tam z powerbanku i starczy na 3-5 rowerów jednorazowo. A jak za 5-10 lat baterie trafi szlag, to się odżałuje następne trzy dychy.
- rbit9n
- Ribitibi
Też na to wpadłem, ale nie chciałem głośno mówić...
- rbit9n
- Ribitibi
ja w innym temacie, ale tym samym.zdyboo pisze:...
kiedyś na tarasie walnęła mi dętka, nie miałem zapasu, więc dopchałem się do jakiegoś hipermarket i kupiłem co było w aktualnym rozmiarze. wszystko fajnie, tylko co to za wentyl? średnica Presta, ale jest totalnie inny.
dla porównania Presta:

i nieznajomy:

nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Piotrek, wygląda jak jakiś udziwniony zawór samochodowy, bo dwa gwinty i to dziwne zamknięcie.
Chyba, że to jakieś autorskie rozwiązanie Chińczyków.
Chyba, że to jakieś autorskie rozwiązanie Chińczyków.