Places
Re: Places
Kościół ewangelicki w Dźwierzutach:
53°42'16.4"N 20°57'14.1"E
53.704552, 20.953906
https://www.google.pl/maps/place/53%C2% ... 3906?hl=pl
53°42'16.4"N 20°57'14.1"E
53.704552, 20.953906
https://www.google.pl/maps/place/53%C2% ... 3906?hl=pl
Ja prosty człek jestem i nic specjalnego nie kupuję i się nie uganiam za specjałami.rbit9n pisze:...po kawę? a jaką? może też kupię?...
Ostatnio Lavazzę nabyłem.
Właśnie. Niektórym to się w dupach od tego dobrobytu poprzewracało. 
Koniec świata! Młynek do kawy nie mieli kawy, bo ma zdupczone oprogramowanie!!!
Ludzie, chyba muszę sobie przez USB zaktualizować firmware solniczki, bo sól, kurwa, nie leci!

Koniec świata! Młynek do kawy nie mieli kawy, bo ma zdupczone oprogramowanie!!!

Ludzie, chyba muszę sobie przez USB zaktualizować firmware solniczki, bo sól, kurwa, nie leci!

- rbit9n
- Ribitibi
ja mam młynek na rękę. wiesz, "silni duchem, silni dłonią". a jeśli nie wiesz, koniecznie pojedź do Nowego Sącza, aby dresów nie zapomnij.
a dziś jadę po graef'a cm900. skłamałbym, gdybym napisał, że sam hardware, bo ma programowany dozownik, ale może nie jest awaryjny.
a dziś jadę po graef'a cm900. skłamałbym, gdybym napisał, że sam hardware, bo ma programowany dozownik, ale może nie jest awaryjny.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik

Dodano po 6 minutach 15 sekundach:
Wspominałem już, że geometria FE28 jest obrzydliwa?

Sowy nie są tym, czym się wydają...
No, w ogóle nie pozwala osiągać fajnych efektów. 

- rbit9n
- Ribitibi
kij z geometrią. młynek pierwyj sort.
granit do pieczenia pidzy też.
W tej Warszawie to normalnie nie mogę, straszni cykliści są. Człowiek spokojnie stoi, przymierza się do zrobienia zdjęcia na drogocennym średnim formacie, którego każda klatka jest na wagę złota, a ten tu bezczelnie prosto w kadr wjeżdża. A jak mu chciałem powiedzieć jak komisarz Ryba do prawdziwego Kilera, żeby mi nie wchodził na linię strzału, to wziął i uciekł.
Z tego oburzenia i zdegustowania nawet mnie nie boli, że mi obrazek na pasiasto zeskanowało.

Nieustających wesołych świąt.

Z tego oburzenia i zdegustowania nawet mnie nie boli, że mi obrazek na pasiasto zeskanowało.

Nieustających wesołych świąt.

Rabbi, odżywianie się junk food, jak to określają w niektórych kręgach, jest po prostu niezdrowe.rbit9n pisze:kij z geometrią. młynek pierwyj sort.
Zobaczcie, jak krótko Italiańcy po tym żyli, choćby w latach 40-stych ubiegłego wieku.
- rbit9n
- Ribitibi
kurcza! uwielbiam:
szybkie jedzenie, jedzenie szybkie
piękne panienki w tali są gibkie
w tali są gibkie
zresztą pidza to nie jest jedzenie śmieciowe, a odpadkowe, resztkowe. na przykład dziś wykorzystałem dżordże które leżały w lodówce miesiąc. i schły. jakieś zleżałe kapary, zakonserwowanego tuniczyka, wiekowe oliwki. tylko mąka-mąka była świeża i guma udająca mocarelę.
szybkie jedzenie, jedzenie szybkie
piękne panienki w tali są gibkie
w tali są gibkie
zresztą pidza to nie jest jedzenie śmieciowe, a odpadkowe, resztkowe. na przykład dziś wykorzystałem dżordże które leżały w lodówce miesiąc. i schły. jakieś zleżałe kapary, zakonserwowanego tuniczyka, wiekowe oliwki. tylko mąka-mąka była świeża i guma udająca mocarelę.