Jeszcze wroczej było was dwóch, Ty i Rokuś, ale dziś zostałeś już sam.
bezgrawitacyjny watek odmoozdzeniowy
Re: bezgrawitacyjny watek odmoozdzeniowy
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ojej... Z Rokim wszystko OK?
Się okaże, trochę piszczał przy szprycowaniu.
- cichykot
- Tamarukam
u mnie w fabryce bez szmat na ryju. było ze na stołówce trzeba się im piwiedzialem ze nie będę nosił, angole nosili polacy nie i znieśli i to. cis tam cudują ale jakiś tak bez cyrków.raczej tylko po to żeby w papierach mogli się wykazać.
- Owain
- Nasz Czelnik
Przykro mi, ale ja traktuję osoby, co nie chcą się zaszczepić i co nie przestrzegają nałożonych obostrzeń - jak potencjalnych morderców. Tak jak pijanych wsiadających za kółko. No niestety. Tu się kończy wolność jednostki, a zaczyna bezpieczeństwo zbiorowości, ich życie i zdrowie. No chyba, że jeden z drugim wyprowadzi się na bezludną wyspę, to niech się nie szczepi i nie będzie musiał nosić maseczki. Niestety, gdybym traktował to purystycznie to chyba nie miałbym już znajomych, bo mój najlepszy kumpel jak i kilkoro znajomych też należy do grupy antyszczepionkowców.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- no_gravity_Carlos
jeszcze tak zastraszonych ludzi nie widzialem, nawet w filmach (albo nie pamietam); normalnie mozna zostac Wupsem i delektowac sie sadyzmem i ich reakcja na pochrzakiwanie, kichanie; tylko to tez sie znudzi; w kazdym razie ciekawe zjawisko odmozdzenia i nowych obrzadkow religijnych z fanatyzmem wlacznie
Ciekawy wpis. Taki mało bezgrawitacyjny.
- no_gravity_Carlos
bo to opserwacja z pozycji kota ścierkosciera
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Uważaj, żebym ja nie został Carlosem...no_gravity_Carlos pisze: ↑02 lip 2021, 12:26 normalnie mozna zostac Wupsem i delektowac sie sadyzmem