I co z tego, skoro, ze względu na w/w, ani tam nie wjadę, ani - tym bardziej - nie wyjadę?Owain pisze:Pff.. dysponuję dla mesi prima sort cymes miejscem w undergroundowym parkowisku. Dwa miejsca od mesi mistrza świata w siatkówce, Piotra Nowakowskiego.Chory pisze:Takeś nagadał jakie to parkingowe dramaty na osiedlu odchodzo, a teraz Woyteka z jego deliżansem zapraszasz...Owain pisze:Drukarnię proponuję. A i Ty, wpk, zajedź. wikt i opierunek u mnie masz
Forum a życie doczesne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Forum a życie doczesne
- Owain
- Nasz Czelnik
Ze względu na co? 
Ja tam się dostosuję. Jak wpk boi o mesię, to go może Puchu zgarnąć jadąc przez Busko do Rz. Przenocować mogę obu.
Ja tam się dostosuję. Jak wpk boi o mesię, to go może Puchu zgarnąć jadąc przez Busko do Rz. Przenocować mogę obu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
puch24
Na zasadzie, że Pandów nie kradną?
Chętnie (dziękuję), ale, niestety, nie w tym tygodniu.
Może jakoś po 30 czerwca?
Chętnie (dziękuję), ale, niestety, nie w tym tygodniu.
Może jakoś po 30 czerwca?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No napisałeś, że jakieś TBUki stają w sposób blokujęcy nie tylko wjazd do garażu, ale i zeń wyjazd.
- rbit9n
- Ribitibi
mnie zasadniczo żaden wieczór nie pasuje. dzień też. Monia terkoli na drugą zmianę, ja na pierwszą, także tego. w dodatku w sobotę mam zebranie POIA. a przez Święta mnie nie było. także tego. ale jak się dogadacie, to dajcie znać, może wpadnę na parę minut.wuzet pisze:To który dzień(wieczór) koleżeństwu odpowiada ?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- rbit9n
- Ribitibi
piętek, 21. kwietnia 2017 r., godzina ca. 10:45PM, pod Kościuszkiem. piszę serio.wuzet pisze:To który dzień(wieczór) koleżeństwu odpowiada ?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No przecież widzimy, że niepodkreślone wężykiem.
-
Ligo
rbit9n pisze:piętek, 21. kwietnia 2017 r., godzina ca. 10:45PM
Czy cała Rzesza przeszła już na system 12-sto godzinny?
Ja bym się pisał. Do rana mnóstwo czasu, a potem sobota, potem niedziela, a później caaały tydzień.
- wuzet
- Kontakt:
Piątek wieczór u mnie niestety odpada. W zasadzie coraz mniej opcji zostaje i chętnych. Jak coś to następną razą będę po 30 czerwca. Może wtedy coś się uda.
- rbit9n
- Ribitibi
nie, tylko ja.Ligo pisze:rbit9n pisze:piętek, 21. kwietnia 2017 r., godzina ca. 10:45PM
Czy cała Rzesza przeszła już na system 12-sto godzinny?
Ja bym się pisał. Do rana mnóstwo czasu, a potem sobota, potem niedziela, a później caaały tydzień.
no to jak możesz, to wiesz. tylko napisz wcześniej, to jak będę wracał z terkoły, to Cię zgarnę z lotniska w Jasionce. taki znak rozpoznawczy, będę w jesionce.
ja na tyglu nie wchodzę w picie alku. wiesz, z jednego piwa robią się trzy, a o 7AM muszę być już trasie. mógłbym w sumie metrem pojechać do Kolby, ale wtedy, musiałbym pójść na MKS gdzieś o szóstej. trudny orzech.wuzet pisze:Piątek wieczór u mnie niestety odpada. W zasadzie coraz mniej opcji zostaje i chętnych. Jak coś to następną razą będę po 30 czerwca. Może wtedy coś się uda.
jakby co, od 17. do 23. lipca mamy dyżur, więc wiesz.