Alkohole i fenole
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Alkohole i fenole
Tak mi źle, tak mi źle, tak mi łyso. ;P
- cichykot
- Tamarukam
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Skąd?
To oni mają problem.
To oni mają problem.
- cichykot
- Tamarukam
Jedyny problem jaki mam z brakiem włosów, to, że w gorące dni i przy wysiłku, muszę nakryć czymś baniak, bo pot leci do oczu. Ostatnio odkryłem, że czapeczka kolarska lepiej zbiera pot niż chusta i już mam kilka czapeczek.
Może jeszcze taki, że gdzieniegdzie mi wytrwale odrastają i dwa razy w tygodniu muszę łeb oskrobać Gillette Mach 3.
Może jeszcze taki, że gdzieniegdzie mi wytrwale odrastają i dwa razy w tygodniu muszę łeb oskrobać Gillette Mach 3.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Mnie też pot leci, np. przy koszeniu, i spływa na okulary, co mnie strasznie wkurwia.
A ponieważ mój tropikalny kapelusz kłóci się z nausznikami, to ostatnio zacząłem testować zawiązywanie ścierki na łbie.
A ponieważ mój tropikalny kapelusz kłóci się z nausznikami, to ostatnio zacząłem testować zawiązywanie ścierki na łbie.
Ścierka, ścierką, ale jak się zaplątasz kiedyś koło Decathlonu, to kup sobie komin. Taka chusta w postaci cylindra. Całkiem fajnie zbiera pot. Niestety na mojej odrastającej szczecinie szybko się filcuje i robi się strasznie cienka. Wtedy zbiera pot gorzej. Ty jednak masz długie pióra i nie powinieneś mieć takiego problemu.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dzięki.
Właśnie skosiłem trawę w ogrodzie, opalając się, ew. opalałem się kosząc - takie 2w1.
Ścierka niewiele pomogła, za to prysznic przy studni już tak.

Właśnie skosiłem trawę w ogrodzie, opalając się, ew. opalałem się kosząc - takie 2w1.
Ścierka niewiele pomogła, za to prysznic przy studni już tak.

- Svolken
- Deutscher Zahnarzt
O to to to właśnie....sama się nie skosi, ale czekam do wieczora
- Owain
- Nasz Czelnik