Dodano po 10 minutach 38 strzałach znikąd:
PS Proszę Towarzystwa, a czy nie byłoby zasadnym, ze względu na problemat Czelnika, wydzielenie osobnego wątku pt. "Hulajnogowe dyr-dymały"?
Ligo pisze: ↑04 sie 2021, 23:49...Widzę, że kolegów rowerzystów bardzo zainteresowała relacja z amatorskiego ścigania...
Mnie tam wystarczyło info, które podałeś. Bo generalnie nie interesuję się oglądaniem i czytaniem o jakichś wyczynach sportowych. A już na pewno się nie ścigam. Pewnie inni tu mają podobnie i bardziej ich jara, o zgrozo, swoje własne niespieszne pedałowanie, w większości na dużo mniejszą skalę. Wbrew temu co pisze Wojtek nie ma w tym nic dziwnego. No, ale on jest tomfutem tego wątku i wiadomo, że chodzi mu tylko o to by atmosfera była odpowiednio podgrzana. Dziękuję w imieniu wszystkich za to poświęcenie i w sumie chyba największą aktywność w temacie, który go zupełnie nie interesuje. Co przecież doskonale widać wyżej
o, to, to. zamiast gapić się w tiwi na, na przykład, kurde poloń, też wolę sobie pokręcić dookoła komina EC Załęże.
Wstyd napisać, ale mnie też brakuje na tym forum merytorycznych wątków, dotyczących technikaliów, testów itp. Nie żeby zaraz nikoniarzy robić, ale popadanie w ze skrajności w skrajność też nie jest fajne. Bo już nie chce mi się tak często zaglądać by przeczytać stos półsłówek.