Dywagacje o zakupie A7

wszystko, co chcielibyście wiedzieć o technice, ale boicie się zapytać
ODPOWIEDZ
Chory

Re: Dywagacje o zakupie A7

Post autor: Chory »

cz4rnuch pisze:chory - przejebane, bo sam to powie, że nic nad zdrowie
Dziękuję za pamięć. Jako jedyny członek mojego fanklubu spisujesz się świetnie.

Co do zdrowia, to przykładam wiele starań, aby poczuć się źle i w ten sposób doceniam dobre samopoczucie.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Chory pisze:Dziękuję za pamięć. Jako jedyny członek mojego fanklubu spisujesz się świetnie.
Dzięki, ale to jeszcze nic. Na 6 (ewentualnie 7) miesięcznicę Twojego pierwszego wpisu na tym forum szykuję coś specjalnego.
Chory

Post autor: Chory »

Już zaczynam się wiercić w oczekiwaniu. Tylko daj znać gdzie, bo ciężko tu wszystkie wątki śledzić i często wiele śledzi umyka.
cz4rnuch

Będzie we wszystkich wątkach.
cz4rnuch

Szukam od jakiegoś czasu najchętniej dobitej, ale przez to i tańszej, A7czki pierwszej. Jak do tego będzie poobdzierana,z porysowanym ekranem i pajęczyną na matrycy to jeszcze lepiej. Szukam co prawda na razie tylko na alle i jebeju, ale chyba coś ceny ostatnio podskoczyły, bo nic sensownego nie mogę znaleźć. Smuteczek. Może ktoś sprzedaje?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Ja mam II, trochę poobdzieraną od spodu zanim mi Owain półfuterał sprezentował, ale za to z nowym ekranem.
Ligo

Post autor: Ligo »

Woytkowej bym nie brał, bo to sztuka zwąchana z Leiką, co może skutkować przejściem zapachu na przyszłego właściciela i nowymi "nieprzewidzianymi" wydatkami.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Też bym nie brał, ale co zrobię, kiedy mam?
puch24

Post autor: puch24 »

Mać - masz, ale czy to znaczy, że chcesz ją oddać?
cz4rnuch

Dwójeczka jeszcze droższa i tym bardziej mnie nie stać. Chyba, że zdjęć nie robi i robić nie będzie to wtedy mógłbym ewentualnie rozważyć. A na te niespodziewane wydatki da się jakoś zaszczepić?
ODPOWIEDZ