Szmelcwageny i inne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Szmelcwageny i inne
Być możliwe.
A szef serwisu nie zaprzecza.
Ale mój ma lat pięć i - jeszcze - jako-tako jeździ.
Sam żeś zresztą kierował.
A szef serwisu nie zaprzecza.
Ale mój ma lat pięć i - jeszcze - jako-tako jeździ.
Sam żeś zresztą kierował.
- rbit9n
- Ribitibi
masz tarabany z tyłu?Owain pisze:... Dziś zapłaciłem 169 zł za pozagwarancyjne czyszczenie bębnów z tyłu...
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Mówią, że jak mercoklety to tylko sprzed 2000 r.
Dodano po 1 minucie 20 strzałach znikąd:
Dodano po 1 minucie 20 strzałach znikąd:
Tak, to porażka, ale wybór był wypadkową systemów różnych czy tam podgrzewania siedzeń ale nie w skórze. Silniki renaulta rewelacja, a z perspektywy najbardziej cenię kamerę 360.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie.
Bo huj tam bębny czy silnik - kamera rulez!
PS I wiedz, że na przykład Zbydo cicho siedzi, ale przecież tej kamery zazdrości jak kret.
Że o gavinie nie wspomnę.
Bo huj tam bębny czy silnik - kamera rulez!
PS I wiedz, że na przykład Zbydo cicho siedzi, ale przecież tej kamery zazdrości jak kret.
Że o gavinie nie wspomnę.
a jednak
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ło Jezu. Jakiś chui z rana przejechał się po boku naszego dasauto. Anka oczywiście ani zdjęć nie zrobiła, ani nie zgłosiła. Monitoringu nie mamy, ale mamy szlaban przy wyjeździe, jest za to czerwony ślad lakieru ponoć na nadkolu. Czy do AC przyda się zgłosić to na policję, bo sama policja raczej sprawcy nie złapie jak się domyślam, bo świadków chyba nie było?
Oprócz tego co spierdolił, bo chyba szkoda mu było przyszłorocznej stawki OC. I czy zdjęcia można zrobić po czasie czy będą się do tego jakoś przypierdalać?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Na wszelki wypadek zgłoście, choć to raczej nic nie da.
A czas zdjęć chyba bez znaczenia - przecież można nie mieć w danej chwili czasu albo nawet pstrykofona przy sobie, poza tym mogliście później zauważyć.
A czas zdjęć chyba bez znaczenia - przecież można nie mieć w danej chwili czasu albo nawet pstrykofona przy sobie, poza tym mogliście później zauważyć.
- Owain
- Nasz Czelnik
Nie ma szans, żeby Policja cokolwiek ustaliła, jak im nie dasz sprawcy na tacy albo źródła wyraźnego monitoringu na którym widać rejestrację. To lenie jakich mało. AC, trzeba poczytać w warunkach ubezpieczenia ale nie kojarzę aby był wymóg zawiadomienia Policji. Zdjęcia - kiedy chcesz, w końcu AC to ubezpieczenie samego Ciebie. Ale przelicz ile Ci polecą składki, bo niewykluczone że bardziej opłaci się zrobić na własną rękę.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- rbit9n
- Ribitibi
czerwone, wiadomo, są najszybsze, więc na monitoringu byłaby tylko taka, kurde krwawa smuga.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!