Właśnie obejrzał-żem/polecam
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
Suezkiem.
- Gdama
- Gdriada
Netflix "Udawaj, że to miasto".
- rbit9n
- Ribitibi
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Obejrzałem wczoraj "Jojo Rabbit" - bardzo dobry film. Świetny dramat opowiedziany w dość lekkim tonie. Jak zwykle nie zawiódł mnie Sam Rockwell. Niezłe też podobieństwo pomiędzy Romanem Griffin Davisem, a Scarlett Johansson. Filmowym synem i matką. Zwłaszcza, że swego czasu Scarlett miała takiego baranka na głowie.
"Tenet" - ostatni film Nolana. Zakręcony, trzeba uważnie oglądać, ale całkiem udany. Dobrze się bawiłem. Jak ktoś męczył się na "Incepcji" to niech lepiej nie ogląda. HBO GO.
- Svolken
- Deutscher Zahnarzt
Jednak synowi jeszcze daleko do ojca 
Wysłane z Pixel 5

Wysłane z Pixel 5
- Owain
- Nasz Czelnik
Próbowałem wczoraj na HBO GO oglądać ale strasznie mi cięło, non stop niebieskie kółeczko w środku a transfer mam dobry. N YT czy netflisiu wszystko idzie oki. O co kaman?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ja bym "Tenet" w ogóle nie rozpatrywał w kategorii kreacji aktorskich. Może przy drugim czy nawet kolejnym razie. Tu jednak bardziej interesująca jest sama historia. To film podobny do "Matrixa", gdzie raczej nie grają wybitni aktorzy, a film jest świetny. Co z Washingtona młodszego będzie to zobaczymy, koleś poważniej w filmach występuję od 4 lat. Ma jeszcze czas na rozkręcenie kariery. Poza tym w "Malcolm & Marie" mi się podobała jego gra.
Może jakieś lokalne zawirowania netowe? Mnie czasem HBO startuje z niskiej rodziałki, ale po kilku sekundach już jest FHD. Rozumiem, że wszystko masz w Smart TV? Może jakaś aktualizacja apki potrzebna?
Ja HBO oglądam z kompa podłączonego do TV kablem HDMI. TV włączam jako trzeci monitor na pulpicie rozszerzonym.
- Owain
- Nasz Czelnik
HBO GO z kompa na projektor via HDMI.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
A na samym kompie też się cieło?
Może komp akurat nie wyrabiał. Coś tam robił w tle i na film mu już mocy nie wystarczyło. FHD czy coś więcej?
Ja zwykle w takim wypadku robię restart kompa i zwykle pomaga.
Może komp akurat nie wyrabiał. Coś tam robił w tle i na film mu już mocy nie wystarczyło. FHD czy coś więcej?
Ja zwykle w takim wypadku robię restart kompa i zwykle pomaga.