Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
Sebastian, pierwsze niby spokojne, ale jakie tajemnicze... A drugie... Niech Cię... Od razu miałem skojarzenie z przebitkami Floydów w Pompejach... No świetne. Nie um tak dalej. ;P
- Owain
- Nasz Czelnik
Ne ne ne, po pijaku obrabiałem. Ach, komplementa?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pij więcej.
Chwilowo zaniżę poziom by przypomnieć o jutrzejszym święcie.

Przy okazji pijąc wczoraj do monitora naszło mnie na wspominki i mocno zatęskniłem za wątuniem psionicznym na tym innym, złym, bezdusznym nikoniarskim pomiocie. Forum nasze, choć piękne i ogólnie obiektywnie najlepsze w internetach, mocno się jakoś rozrosło jak na 10 stałych odwiedzaczy i czasami ciężko to wszystko zapełnić a jeszcze ciężej jest ogarnąć to co już tu się znalazło. A w psionicznym był piękny porządek, znaczy się nieporządek. A do tego zdjęcia były bardziej chujowe, co mi osobiście bardzo odpowiadało.
PS Pewnie te murzyńskie przemyślenia powinny się znaleźć w innym wątku, tym dotyczącym spraw forumowych. I o tym właśnie kurwa piszę.

Przy okazji pijąc wczoraj do monitora naszło mnie na wspominki i mocno zatęskniłem za wątuniem psionicznym na tym innym, złym, bezdusznym nikoniarskim pomiocie. Forum nasze, choć piękne i ogólnie obiektywnie najlepsze w internetach, mocno się jakoś rozrosło jak na 10 stałych odwiedzaczy i czasami ciężko to wszystko zapełnić a jeszcze ciężej jest ogarnąć to co już tu się znalazło. A w psionicznym był piękny porządek, znaczy się nieporządek. A do tego zdjęcia były bardziej chujowe, co mi osobiście bardzo odpowiadało.
PS Pewnie te murzyńskie przemyślenia powinny się znaleźć w innym wątku, tym dotyczącym spraw forumowych. I o tym właśnie kurwa piszę.
Murzynku, dlaczego Ty widzisz tematy na ładne, ciekawe zdjęcia, a ja widzę tylko guziczki aparatki?
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:
A propos Twojego wpisa, Myślę, że zaczynamy niestety dusić się we własnym sosie.
U żółtych wpadał ktoś co trochę i robił zamęt, ale i wnosił świeżą krew. I świeże przyprawy.
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:
A propos Twojego wpisa, Myślę, że zaczynamy niestety dusić się we własnym sosie.

U żółtych wpadał ktoś co trochę i robił zamęt, ale i wnosił świeżą krew. I świeże przyprawy.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To co? Zamykamy?
PS Jak było na pochodzie?
PS Jak było na pochodzie?
Nie. Ale trzeba zrobić wyprawę: łowy na niewolników.
Będę miał kłopoty. Szedłem na pochodzie i niosłem portret Lenina. I kupiłem sobie lody.
Gdy mój sekretarz POP krzyknął: "Rzućcie to świństwo", to co rzuciłem?
Będę miał kłopoty. Szedłem na pochodzie i niosłem portret Lenina. I kupiłem sobie lody.
Gdy mój sekretarz POP krzyknął: "Rzućcie to świństwo", to co rzuciłem?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nawet jeżeli były niedobre, to nie musiałeś od razu rzucać w sekretarza - pewnie biedak miał na sobie najlepszy garnitur.
Niekoniecznie. Pozostałych 9 bywalców może się ze mną nie zgadzać. Poza tym tu przecież moda na brawężenie. Staram się zasymilować.wpk pisze:To co? Zamykamy?
PS Przejdzie kac i pewnie mi przejdzie.
No! I jeszcze się połamało!