Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
To mgłą kowidowa. Niech zostanie ku przestrodze 

Z ciśnieniem to sobie popróbuj. Wiadomo, że jak za nisko zejdziesz to będzie ciężko, zwłaszcza na twardym. Możesz też spuszczać powietrze przed terenem i dopompować przy wyjeździe z niego. Zależy ile ważysz, ale w typowym enduro ludkowie śmigają w okolicach 1 bara.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wszystko jest u Was, roweraży, groteskowe.
A literufka? Nic to... Nawet sam czasem robię dla toważystwa.
Ale Panowie! Za wszelką cenę chcecie mieć w roweże wszelkie ódogodnienia - zópełnie jak w blahosmrodzie - więc nie bondźcie chipokrytami i zamątójcie sobie gżanie siodełek, manetek i pedauf.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Odnośnie pedauf to na korzeniach trochę się jednak ześlizgiwałem. A i spadło się kilka razy. Ciekawe czy to nie będzie mój kolejny zakup. Oczywiście niepodgrzewane, bo u nas w Polszy prund nieekologiczny więc konsekwentnie odmawiam nadmiernego zatruwania naszej pięknej planety.

Jakoś na to nie wpadłem

ale się Wielmoża rzondzi!
a ja zrobię co będę chciał

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie chcesz sobie pośpiewać? Ale smutas...
B4mbo, Jezusie cz4rny! Przecie ogniwa fotowoltaiczne ponad 4fro możesz zamontować - i prąd do pedziów zrobią i za palankin służyć będą, że jak Bokass4 mógłbyś się poczuć.
Poza tym nie rozumiem, czemu taki stary, prosty i genialny wynalazek jak dynamo jest przez Was ignorowany...
Podpisaliście z jakimś hochsztaplerem umowę o niepropagowaniu czy o co chodzi?
B4mbo, Jezusie cz4rny! Przecie ogniwa fotowoltaiczne ponad 4fro możesz zamontować - i prąd do pedziów zrobią i za palankin służyć będą, że jak Bokass4 mógłbyś się poczuć.
Poza tym nie rozumiem, czemu taki stary, prosty i genialny wynalazek jak dynamo jest przez Was ignorowany...
Podpisaliście z jakimś hochsztaplerem umowę o niepropagowaniu czy o co chodzi?
Jak będę miał kadencję tysiunc pincet to sobie zainstaluję dynamo. Może wtedy dam radę podgrzać pedały. Na razie nie, bo jestem za wolny.
PS Nie mam afro od kiedy mieszkam w 3city, bo za takie ekstrawagancje można tu dostać bananem w nos.
PS Nie mam afro od kiedy mieszkam w 3city, bo za takie ekstrawagancje można tu dostać bananem w nos.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To po co tam mieszkasz?