Nic. Ideał.
Dodano po 2 minutach 14 strzałach znikąd:
Edit: tnz byłby ideał gdyby miał taki lakier jak ten poniżej:
https://www.centrumrowerowe.pl/rower-gr ... x1EALw_wcB
Ale nie. Jednak i tak piękny.
Nic. Ideał.
to interesujące co twierdzisz, bo na przykład w Lublinie co ósmy przechodzień jest mocno pigmentododatni i jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś komuś bananem w twarz i to niezależnie od pory dnia i nocy.cz4rnuch pisze:Bo mi tu dobrze. Wystarczy nie nosić afro. Zresztą w tym pięknym kraju wszędzie podobnie traktuje się egzotykę. Poza moim rodzinnym, pięknym, ale też i mało perspektywicznym miasteczkiem.
W Lublinie jest ok 40 tys. pigmentododatnich? To interesującerbit9n pisze: ↑11 paź 2021, 21:32to interesujące co twierdzisz, bo na przykład w Lublinie co ósmy przechodzień jest mocno pigmentododatni i jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś komuś bananem w twarz i to niezależnie od pory dnia i nocy.cz4rnuch pisze:Bo mi tu dobrze. Wystarczy nie nosić afro. Zresztą w tym pięknym kraju wszędzie podobnie traktuje się egzotykę. Poza moim rodzinnym, pięknym, ale też i mało perspektywicznym miasteczkiem.
Teraz są na allegro w rozmiarach S i L. Sprzedawców nie znam.
masz wyobraźnię bujną niczym legendarny, kultowy tytoń do żucia, jeśli myślisz, że w tym samym momencie po lubelskim deptaku drepcze cała populacja Lublina.cz4rnuch pisze:W Lublinie jest ok 40 tys. pigmentododatnich? To interesującerbit9n pisze: ↑11 paź 2021, 21:32to interesujące co twierdzisz, bo na przykład w Lublinie co ósmy przechodzień jest mocno pigmentododatni i jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś komuś bananem w twarz i to niezależnie od pory dnia i nocy.cz4rnuch pisze:Bo mi tu dobrze. Wystarczy nie nosić afro. Zresztą w tym pięknym kraju wszędzie podobnie traktuje się egzotykę. Poza moim rodzinnym, pięknym, ale też i mało perspektywicznym miasteczkiem.![]()