Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
no i jak zmienię to coś Ci ubędzie? bo zmienię w szosie niebawem
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przybędzie przecież! :proud: 

kataryniarz...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale przynajmniej korby nie zmieniam co tydzień o dwa i pół milimetra.
a kto zmienia?
Nie szkoda czasu, gawę? Wojtek w necie zmienia się w pana Hyde'a. Za to przez tel. zupełnie inny człowiek. Wtedy się dziwuje, że np. takiemu Tomkowi stopie się nie nudzi to trollowanie
Chcę podpytać o rzeczy na których nie do końca się znam to pytam w odpowiednim wątku odpowiednie osoby. I w zasadzie bardziej zależy mi na w miarę konkretnej odpowiedzi, bo to wątek typowo sprzętowy, a nie na jakichś dziwnych zaczepnych pytaniach, piosenkach, haiku, drwinach itd. Każdy tu lubi żarty, żartujemy też z siebie, ale na Teutatesa trzeba znać umiar. Nie wiem dlaczego niektórych akurat ten wątek tak drażni, technicznych przecież mamy tu więcej i w tamtych jakoś nie ma aż tyle tego spamu a nawet zachęcano do pisania i dzielenia włosa na 4. Troszku niestrawne się to robi. Aż trochę żałuję, że nie można w tym konkretnym wątku dodać kilku osób do ignorowanych. Można za to próbować ignorować choć nie jest to aż takie łatwe gdy na każdej stronie ta mielonka zajmuje ponad połowę wpisów.

To fakt przydała by się opcja ignorowania wpisów w oparciu o wątek.
Dodano po 3 minutach 40 strzałach znikąd:
możemy sobie zrobić też z Tomkiem i zainteresowanymi osobami jaką grupę na WH czy FB żeby nie zamęczać biednego Wojtka naszym hobby, niech wreszcie poczuje ulgę
Dodano po 3 minutach 40 strzałach znikąd:
możemy sobie zrobić też z Tomkiem i zainteresowanymi osobami jaką grupę na WH czy FB żeby nie zamęczać biednego Wojtka naszym hobby, niech wreszcie poczuje ulgę
Marcin ja bym brał jednak Eskera. Ma lepsze koła. Głównie chodzi, że ma szersze obręcze. DT Swiss R500 w Krossie mają szerokość wewnętrzną 22 mm, a te obręcze w Soot mają tylko 17 mm, co MZ do gruza gdzie zwykle śmiga się na oponach o szerokości 40 mm jest nieporozumieniem. Taka szerokość to do szosy bardziej niż gravela. Na szerszej obręczy opona się lepiej układa i jest szersza co zapewnia lepszą przyczepność. Ja mam obręcze o szerokości 24 mm i opona 40 mm ma w rzeczywistości 43 mm, a na innym zestawie o szerokości 23 mm opony 35 mm mają tak naprawdę 37 mm szerokości. Na wąskiej obręczy robi się balon i opona pracuje tylko samym środkiem.
Apex 1 to najniższa grupa 1x11 z oferty Srama. MZ ten mix GRXa w Eskerze też będzie lepszy. Nie to, że Apex 1 jest zły, ale jak go z czymś porównywać to tylko z GRX 400. GRX 600 i 800 to jednak lepsze sprzęty.
Dodano po 1 minucie 4 strzałach znikąd:
Ja nie mam FB i nie wiem co to WH. Bo chyba nie chodzi o cheat Wall Hack do strzelanek?
Apex 1 to najniższa grupa 1x11 z oferty Srama. MZ ten mix GRXa w Eskerze też będzie lepszy. Nie to, że Apex 1 jest zły, ale jak go z czymś porównywać to tylko z GRX 400. GRX 600 i 800 to jednak lepsze sprzęty.
Dodano po 1 minucie 4 strzałach znikąd:
Ja nie mam FB i nie wiem co to WH. Bo chyba nie chodzi o cheat Wall Hack do strzelanek?
whatsapp