Rowerowe dyr-dymały
- danz1ger
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Rowerowe dyr-dymały
Teraz powinien zmienić olej i filtry.
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie.
- vid3
- Kontakt:
Maja Włoszczowska poinformowała na Facebooku, że ktoś skradł jej rowery. Polska kolarka górska prosi o pomoc.
Dwukrotna wicemistrzyni olimpijska poinformowała o przykrym zdarzeniu na Facebooku:
Skradziono moje rowery. Bardzo proszę o udostępnianie posta najszerzej jak się da. W nocy z piątku na sobotę złodzieje włamali się do budynku w Jeleniej Górze (Cieplice) i wyłamali drzwi wszystkich komórek lokatorskich. Jedna z nich to moja rowerownia . Rowery niesprzedawalne. Dwa czarne hardtaile: KROSS Level. Jeden ze złotymi zdobieniami - na nim wygrałam Puchar Świata w Val di Sole. Drugi - całkowicie czarny z charakterystyczną sztycą JBG2. Trzeci rower to KROSS Earth (full). Na amortyzatorach DT Swiss - czytamy we wspisie.
https://www.rmf24.pl/sport/news-skradzi ... rp_state=1
Dwukrotna wicemistrzyni olimpijska poinformowała o przykrym zdarzeniu na Facebooku:
Skradziono moje rowery. Bardzo proszę o udostępnianie posta najszerzej jak się da. W nocy z piątku na sobotę złodzieje włamali się do budynku w Jeleniej Górze (Cieplice) i wyłamali drzwi wszystkich komórek lokatorskich. Jedna z nich to moja rowerownia . Rowery niesprzedawalne. Dwa czarne hardtaile: KROSS Level. Jeden ze złotymi zdobieniami - na nim wygrałam Puchar Świata w Val di Sole. Drugi - całkowicie czarny z charakterystyczną sztycą JBG2. Trzeci rower to KROSS Earth (full). Na amortyzatorach DT Swiss - czytamy we wspisie.
https://www.rmf24.pl/sport/news-skradzi ... rp_state=1
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jak to niesprzedawalne? Nasi rowerersi takimi gardzą?
Dziękuję Sebastianie i Bogusławie.
Niesprzedawalne dlatego, że mają indywidualne malowanie przygotowane specjalnie dla Mai, pewnie nawet na ramach tych rowerów znajduje się imię i nazwisko naszej mistrzyni świata.
Zatem jeżeli taka rama wypłynie to szybko będzie wiadomo, że to nie jest rower ze sklepu. Sądzę, że o ile to nie było zlecenie na te rowery to stosunkowo szybko się odnajdą.
Dodano po 2 godzinach 32 minutach 25 strzałach znikąd:
Policja już zatrzymała złodzieja, a rowery się odnalazły.
Niesprzedawalne dlatego, że mają indywidualne malowanie przygotowane specjalnie dla Mai, pewnie nawet na ramach tych rowerów znajduje się imię i nazwisko naszej mistrzyni świata.
Zatem jeżeli taka rama wypłynie to szybko będzie wiadomo, że to nie jest rower ze sklepu. Sądzę, że o ile to nie było zlecenie na te rowery to stosunkowo szybko się odnajdą.
Dodano po 2 godzinach 32 minutach 25 strzałach znikąd:
Policja już zatrzymała złodzieja, a rowery się odnalazły.
- danz1ger
- vid3
- Kontakt:
Z naszego wontku można nauczyć się wielu przydatnych rzeczy, np: żeby zrobić w sezonie 10k to trzeba mieć dyspenser, albo że Ciorny narzekał, że rower z Deca ma za słaby amortyzator na jego ulubione nadmorskie trasy, więc kupił gravela