Rowerowe dyr-dymały

off-duty
ODPOWIEDZ
zdyboo

Re: Rowerowe dyr-dymały

Post autor: zdyboo »

Z Krossów to one mają jedynie napis na ramie.
Podobnie było z rowerami Jolandy czy jest z rowerami reszty teamu tzw. fabrycznego.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

jaki kross do kroksów?

Obrazek
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Mnie się kross z Jesusem kojarzy.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

a mi z Krisem, niekoniecznie Cringle.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Jesień idzie. Sobie dziś zrobiłem 45km żeby sprawdzić czy na gruzie dam radę zadzierać łeb przez 2 godzinki, ale nic nie pamiętam z wycieczki, bo musk mnie zamarzł (i przy okazji dłonie). Ass sejwer też się średnio sprawił. Sama dupa może faktycznie dość sucha, ale reszta już niekoniecznie. Zamówiłem fendora gruz edyszyn w nadziei, że lepij się sprawi na jesienną słotę.
zdyboo

Ass saver jak sama nazwa wskazuje chroni dupę, tylko tyle i aż tyle.
W przypadku fendora to dużo zależy od ramy. Jak błotnik będzie za bardzo zadarty do góry, to nadal nie będzie chronił pleców. Dobrą ochronę dają tylko zwykłe, pełne błotniki. Całkiem spoko są SKS Velo, bo da się je zdemontować bez narzędzi. Zostają tylko mocowania. Choć jak do crossa zamontowałem jesienią zeszłego roku to tak zostały do tej pory.

Na łeb mi pomiędzy 0, a +10 mi wystarcza zwykły komin typu Buff. Jak jest chłodniej, to czapeczka z wełny merynosów, na zimno kominarka.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

zdyboo pisze: 03 lis 2021, 21:07 Ass saver jak sama nazwa wskazuje chroni dupę, tylko tyle i aż tyle...
A ten przedni? :) Fendor mnie skusił tym, że składany. Na jesień sobie nawet kupiłem przezornie czapeczkę z merino, taką cienką pod orzeszka, ale dziś było słoneczko przez chwilę więc myślałem, że nie potrzebuję. Pogoda jednak, kto by pomyślał, zmienną jest?
zdyboo

Ten przedni teoretycznie ryj. Choć od samego początku mam w MTB taki przytrytowany do korony amora i błota mimo wszystko trochę pojadłem.
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

zdyboo pisze: 03 lis 2021, 21:07 Ass saver jak sama nazwa wskazuje chroni dupę, tylko tyle i aż tyle.
W przypadku fendora to dużo zależy od ramy. Jak błotnik będzie za bardzo zadarty do góry, to nadal nie będzie chronił pleców. Dobrą ochronę dają tylko zwykłe, pełne błotniki. Całkiem spoko są SKS Velo, bo da się je zdemontować bez narzędzi. Zostają tylko mocowania. Choć jak do crossa zamontowałem jesienią zeszłego roku to tak zostały do tej pory.

Na łeb mi pomiędzy 0, a +10 mi wystarcza zwykły komin typu Buff. Jak jest chłodniej, to czapeczka z wełny merynosów, na zimno kominarka.
A pilotka?
Shoot First, Ask Questions Later.
gavin

Post autor: gavin »

pumpka za dyszkę

https://www.amazon.pl/gp/product/B00HSH ... UTF8&psc=1

Prime - wysylka free.

ODPOWIEDZ