Places
- rbit9n
- Ribitibi
- danz1ger
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Places
sentyment, pewnie Marcin znalazł w szafie starta 66s.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- sorevell
Ma tam być nowa siedziba Zarządu Transportu Miejskiego.vid3 pisze:A teraz co tam robią?
Nie miałem nigdy żadnego TLR. A z kwadratów tylko Kowę. I pożyczonego od doktora Rolleiflexa, chyba 6008. Ale to było dawno temu.rbit9n pisze:sentyment, pewnie Marcin znalazł w szafie starta 66s.
- rbit9n
- Ribitibi
ja miałem starta 66s, takie to było ciulowe, że dałem koledze za dwie perły chmielowe, a sam kupiłem yashikę D, bo jednakże idea fotografowania na garbuska mnie się spodobała.
- danz1ger
W latach 70-ych ubiegłego stulecia czaiłem się na Starta. Ale najpierw miały być a zaraz potem już nie było i na otarcie łez kupiłem Lubitiela. Nie spodziewałem się po nim cudów ale nauczyłem się lubić to co mam. Zdjęć po nim nie pamiętam ale wtedy Zenit E z wbudowanym światłomierzem był wygodniejszy w użyciu. Także teges.
Shoot First, Ask Questions Later.
- rbit9n
- Ribitibi
kiedyś pisałem, że przechodziliśmy z matulą koło pedetu w Lublinie i jakieś poruszenie, patrzymy rzucili Lubiciele i Fredy 5, a że bardziej mnie się spodobał Fred 5, no to wiadomo.
- danz1ger
Jeszcze przed Zenitem miałem Feda, chyba 3 ale patrzenie na świat przez dalmierzowy celownik bardzo mi nie pasowało. Raz zdarzyło się, że wypstrykałem całą kasetę z deklem na obiektywie.
Shoot First, Ask Questions Later.
- no_gravity_Carlos
- rbit9n
- Ribitibi
mamucium skocznium?
brzmi jak te końcówki niehomoheteronormatywne, co to postprogresiści ich używają, żeby żadnej z 78541569 płci nie urazić.
brzmi jak te końcówki niehomoheteronormatywne, co to postprogresiści ich używają, żeby żadnej z 78541569 płci nie urazić.