Wołacz. O!
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Wołacz. O!
Właśnie miałem pisać, że teraz powinni tu wpadać rowerowcy i komentować jak wups ich wpisy 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przecież gavin już to robił, tylko jakoś słabo mu szło.
Dodano po 4 minutach 11 strzałach znikąd:
PS
Dodano po 4 minutach 11 strzałach znikąd:
PS
Pewnie jakiś gumowy korek też by się dało dopasować, ale wstydziłem się szukać po rowerowych galeriach.

- Owain
- Nasz Czelnik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To dla singlusia?
- Owain
- Nasz Czelnik
- rbit9n
- Ribitibi
zatyczka jest do wszystkich joblów taka sama, począwszy od 1500, a kończąc na 2900. trzeba eno zdjąć tę zembatkę.wpk pisze: ↑15 gru 2021, 07:25 Wg mnie to jest kwestia czasu - im krótszy, tym częściowe zalanie przed początkiem kręcenia ma więcej do pokazania.
W procesorze robi to pompka do poziomo leżącego i już kręcącego się koreksu.
PS Do turlania to sobie nawet stelaż z rolkami kupiłem oraz pokrywkę z lejkiem i zatyczką (Ty zapewne taką masz od początku), bo te zębate od procesora dają się zatkać tylko ręką.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- sorevell
To teraz należałoby się zastanowić czy potrzeba lać tam aż litr wywoływacza.wpk pisze:Wg mnie to jest kwestia czasu - im krótszy, tym częściowe zalanie przed początkiem kręcenia ma więcej do pokazania.
PS Do turlania to sobie nawet stelaż z rolkami kupiłem oraz pokrywkę z lejkiem i zatyczką (Ty zapewne taką masz od początku), bo te zębate od procesora dają się zatkać tylko ręką.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie potrzeba.
Jednak skoro mam już rozrobiony litr, to leję litr.
Teoretycznie masz rację, ale w praktyce, o ile addycja działa, to subtrakcja prowadzi zwykle do wyłamania zaczepów.
Jednak skoro mam już rozrobiony litr, to leję litr.
A może zmienić na inną, by inna kadencja wyszła?rbit9n pisze: ↑15 gru 2021, 11:27zatyczka jest do wszystkich joblów taka sama, począwszy od 1500, a kończąc na 2900. trzeba eno zdjąć tę zembatkę.wpk pisze: ↑15 gru 2021, 07:25 Wg mnie to jest kwestia czasu - im krótszy, tym częściowe zalanie przed początkiem kręcenia ma więcej do pokazania.

Teoretycznie masz rację, ale w praktyce, o ile addycja działa, to subtrakcja prowadzi zwykle do wyłamania zaczepów.
- rbit9n
- Ribitibi
możliwe, nie znam się, ale się wypowiedziałem.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- poor
- Rich poor
urobek: