Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Damian, wielkie nieba!
To w rublach czy funtach?
To w rublach czy funtach?
- sorevell
Aż sprawdziłem - przecinek mają nie tam gdzie trzeba. Litr benzyny kosztuje 1,559 funta.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
To nie kwestia przecinka w złym miejscu, nie tylko kierownice mają po złej stronie, ale ceny też muszą inaczej wyświetlać niż reszta cywilizowanego świata;)
Chociaż.. w tym szaleństwie jest metoda, jak taki Wojtek swoim mercem podjedzie, gdzie ma bak na 100litrow, to od razu wie ile zaplaci za nalanie po korek, nic liczyć nie musi;)
Mniejsza z przecinkiem, kurde jeszcze pamiętam czas kiedy za litr płaciłem 99 pensów. Ta cena, to jedna z najtańszych stacji, przy autostradzie potrafią wołać dwa funty za litr ropy! A i to pewnie nie jest ich ostatnie słowo.
Chociaż.. w tym szaleństwie jest metoda, jak taki Wojtek swoim mercem podjedzie, gdzie ma bak na 100litrow, to od razu wie ile zaplaci za nalanie po korek, nic liczyć nie musi;)
Mniejsza z przecinkiem, kurde jeszcze pamiętam czas kiedy za litr płaciłem 99 pensów. Ta cena, to jedna z najtańszych stacji, przy autostradzie potrafią wołać dwa funty za litr ropy! A i to pewnie nie jest ich ostatnie słowo.
- Owain
- Nasz Czelnik
Zaprawdę powiadam Ci, że prędzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne, a wody Wigołąbki spłyną szampanem, niż Wojtek ruszy się dalej niż Kraków lub Kleryków

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale tak czy inaczej tankować musi.
Z tym, że teraz nie czeka na zapalenie się rezerwy, lecz tankuje zbiornik ledwo opróżniony do połowy.
I tak tez zatankował wczoraj - a dziś okazuje się, że "zarobił", bo jest drożej o kilkadziesiąt groszy na litrze.
Przy okazji zaprawdę powiada Wam, że będzie jeszcze ciekawiej.
Z tym, że teraz nie czeka na zapalenie się rezerwy, lecz tankuje zbiornik ledwo opróżniony do połowy.
I tak tez zatankował wczoraj - a dziś okazuje się, że "zarobił", bo jest drożej o kilkadziesiąt groszy na litrze.
- Owain
- Nasz Czelnik
Będzie. Ale ja stwierdziłem, że będzie tak długo i tak drogo, że stwierdziłem, że nie ma co paczeć na to po ile. Czy 7 czy 8 czy 9 zł... i tak lać trzeba będzie. Byle sezon na grzyby nie przyszedł za wcześnie.
Tymczasem wczoraj zrobiłem grafikę "waleczną", co prawda z użyciem różnych clip-artów znalezionych w necie, ale darmowych
Jak ktoś walczy przy pomocy propagandy - można podawać dalej 

Tymczasem wczoraj zrobiłem grafikę "waleczną", co prawda z użyciem różnych clip-artów znalezionych w necie, ale darmowych

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- rbit9n
- Ribitibi
tak samo, już byłem pod apteką, ale stwierdziłem, że nie wiadomo kiedy litr nafty będzie znów kosztował 7,11, więc zawróciłem i tak.wpk pisze:Ale tak czy inaczej tankować musi.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zatankowany?