Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Bogusław, byłoby pięknie, gdyby nie te plastiki...
- danz1ger
resztę gnoju trzeba czymś zakryćwpk pisze:Bogusław, byłoby pięknie, gdyby nie te plastiki...
to takie małe szachrajstwo, bo spanie, sniadanie, odiadanie i.... kolacjowanie odbywa się vis a vis.
Shoot First, Ask Questions Later.
-
Ligo
Nie powiedział, że brzydka, tylko czarna, co jest faktem raczej powszechnie znanym.cz4rnuch pisze:Dupy nie pokażę, bo Ligo powiedział, że brzydka
Zastanawiam się, co też może z takiej wyrosnąć, czarne motyle, czarne tulipany? Hmm...
Tak. I ma to w dupie.wpk pisze:Ale Ligo też jest brzydki.
A taki fajny temat był - o dupach...danz1ger pisze:resztę gnoju trzeba czymś zakryć
-
cz4rnuch
Z Naomi Campbell niezła dupa wyrosła.
-
Ligo
Zdarzają się fajne czarnule, ale bardzo rzadko. Przynajmniej nie na moim kontynencie. Nie wiem - jedzenie?
Danz1ger - jako ziomal z Nju Jorka przepraszam za przerwanie ciekawego tematu i poproszę o jego kontynuowanie.
Danz1ger - jako ziomal z Nju Jorka przepraszam za przerwanie ciekawego tematu i poproszę o jego kontynuowanie.
-
tomek_jj
Onegdaj przeczytałem to mojemu psu. Popatrzył na mnie jak na idiotę, ale jak go znam chyba coś zaczął kombinować z tym katowaniem. Teraz żałuję, że mu przeczytałem.Owain pisze: Nawet kurwa nie wiemy jak mamy dobrze, że u nas tylko nie jedzą w piątek mięsa, jednocześnie chodząc na dziwki i katując psa.
-
Ligo
I słusznie, bo teraz może wynająć prawnika.
-
puch24
Za długo siedzisz TAM, eLigo. Polska to zacofany kraj (100 lat za Murzynami). U nas psy nadal tylko gryzą właścicieli.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ech, jak tylko dorwę normalną klawiaturę, to wygarnę... Bezkrytyczni patrioci...
Tymczasem zapytam. Lubicie pustelniki? Bo nakurwiłem chyba z pięćdziesiąt.
Tymczasem zapytam. Lubicie pustelniki? Bo nakurwiłem chyba z pięćdziesiąt.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jeśli 50, to jakieś towarzyskie te pustelniki.