Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Właśnie. Fajnie by było, gdyby tak wszyscy jednym chórem, ale wtedy to już by fajnie być przestało.
Ja to mam przedni ubaw z Brexitów, Trumpów, Le Penów, PiSów, KODów i dziękuję Bogu, że przyszło mi żyć w ciekawych czasach.
Chyba bym umarł z nudów w takiej Szwjcarii.
Ja to mam przedni ubaw z Brexitów, Trumpów, Le Penów, PiSów, KODów i dziękuję Bogu, że przyszło mi żyć w ciekawych czasach.
Chyba bym umarł z nudów w takiej Szwjcarii.
Żyjemy w ciekawych czasach.
Tylko, zdaje się, że jest to chińska klątwa?
Tylko, zdaje się, że jest to chińska klątwa?

Bo teraz kurwa my!madebyzosiek pisze:...Czemu dobra zmiana ma mi psuć to co dobrze działa i cieszy...?
Przez około 10 lat (1985-95) bardzo intensywnie bywałem w Poroninie.
Załapałem się na niby wyzwoleńcze ruchy na przełomie.
Oczywiście pomnik Lenina poleciał. Zniknął był po jednej nocy.
O jacy prawie wszyscy byli dumni. Jacy dzielni.
Dużo czasu nie minęło gdy się skapnęli, że do tego pomnika by turysty przyjeżdżali z dutkami.
A gdybym tak was wszystkich poczęstował kokosowym Oreo to byśta się trochę rozchmurzyły czy nie?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Rozchmurzyły czy powyginały? 

Dla Ciebie mam suszone mango.
Poproszę dobre daktyle.
Nie na zachmurzenie - sytuację polityczną od dawna mam w doopie - ale lubię daktyle.
Nie na zachmurzenie - sytuację polityczną od dawna mam w doopie - ale lubię daktyle.
Możliwe, że mam coś z Tunezji przywiezione, ale to było kilka lat temu wiec nie wiem czy nie poszło już w kibel. Ale gdyby jednak nie to rozumiem, że słać na avatar?
Ślij lepiej na Berdyczów.cz4rnuch pisze:...le gdyby jednak nie to rozumiem, że słać na avatar?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ślij nad Wigołąbkę.