Propozycje zmian na forum
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Propozycje zmian na forum
chodzi o to, że ketoprofen jest jednym z mniej wybiórczych iCOX, aczkolwiek pochodne kwasu propionowego dość łagodnymi są. chociażby wrzodowcom flurbiprofenu (jest w takim leku na gardło intensiv) nie polecałbym. zatem co? bezpieczniejsze są oksykamy, albo koksyby. ale ja to właściwie to od realizacji jestem, a nie od terapii.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Gupi aptekasz.
- rbit9n
- Ribitibi
no, gadasz jak prawdzisty lekasz medecyny od nasz ze wsi.
w każdym razie, zróbta tak, że jak klikam na tytuł wątku, to mnie przenosi do pierwszego nieczytanego wpisu, a nie na sam początek. i nie piszta, że się nie da, bo i na koreksie, i na ao działa jak mówię, a mówię jak jest. Boston, Massachusetts, psie juchy.
i co mam czynić, żeby mieć favikonkę, bo nie mam.
w każdym razie, zróbta tak, że jak klikam na tytuł wątku, to mnie przenosi do pierwszego nieczytanego wpisu, a nie na sam początek. i nie piszta, że się nie da, bo i na koreksie, i na ao działa jak mówię, a mówię jak jest. Boston, Massachusetts, psie juchy.
i co mam czynić, żeby mieć favikonkę, bo nie mam.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Weź Niepierdol.
- rbit9n
- Ribitibi
weź spierdalaj, ale tylko lewoskrętny.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A masz spod lady?
- rbit9n
- Ribitibi
to jest znad pierwszego stołu, bo to jest OTC.
za ladą to stoi Žena za pultem. a nie, ona chyba stała w kolejce za paltem jednak.
wybaczcie, nie miałem małego, czeskiego ż.
za ladą to stoi Žena za pultem. a nie, ona chyba stała w kolejce za paltem jednak.
wybaczcie, nie miałem małego, czeskiego ż.
- Gdama
- Gdriada
Faktycznie, aclexa dobrze mi się sprawdza, movalis też ok.rbit9n pisze:chodzi o to, że ketoprofen jest jednym z mniej wybiórczych iCOX, aczkolwiek pochodne kwasu propionowego dość łagodnymi są. chociażby wrzodowcom flurbiprofenu (jest w takim leku na gardło intensiv) nie polecałbym. zatem co? bezpieczniejsze są oksykamy, albo koksyby. ale ja to właściwie to od realizacji jestem, a nie od terapii.
Ale najlepiej obyć się bez. Czego sobie i innym serdecznie życzę.
- rbit9n
- Ribitibi
najlepiej by było zaiste bez prochów, ale skąd teraz weźmiesz takie choćby sadło borsuka? albo niedźwiedzia. czym okładali się nasze dziady w chwilach niemocy.
Takich usadlonych niedźwiedzi, to u mnie na ławce pod blokiem zawsze siedzi pare.
Okładanie sie tym sadłem na pewno działa.
Bo nic bardziej paskudnego wydarzyć sie nie moze. A wiadomo ze terapia jesli skuteczna, to paskudna być musi.
Jakby kto sadła niedźwiedzi szukał - po okolicy szukac tszeba. Nawet i Smocze sadło by sie znalazło
Hehe
Okładanie sie tym sadłem na pewno działa.
Bo nic bardziej paskudnego wydarzyć sie nie moze. A wiadomo ze terapia jesli skuteczna, to paskudna być musi.
Jakby kto sadła niedźwiedzi szukał - po okolicy szukac tszeba. Nawet i Smocze sadło by sie znalazło

Hehe