Komputrowe dylematy ;)
- no_gravity_Carlos
- vid3
- Kontakt:
- no_gravity_Carlos
Re: Komputrowe dylematy [emoji6]
I tower you
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Komputrowe dylematy ;)
a gdyby tu była kolej przyszłości....
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- no_gravity_Carlos
kolej przyszlosci juz tu byla i odjechala
- vid3
- Kontakt:
Jak rzyć?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- danz1ger
A ponieważ szlaban był otwarty to było trochę poturbowanych.
A tak na poważnie: ostatnio wpadła mi w oko (w to prawe, lepsze) informacja o win ltsc, to proszę o informację czy zainstalowanie tej wersji jest warte spróbowania, czy też jest jakiś lepszy sposób na uwolnienie się od Malutkiego Miękkiego i innych gugluf.
Shoot First, Ask Questions Later.
- danz1ger
"pojawia się i znika", czasem ekran gaśnie i jest ciemno i straszno a czasem pojawiają się zielone, przerywane z lekka poziome linie a raz zdarzyło się, że ekran był cały pokryty różnokolorowymi poziomymi liniami z rozdielającą ten spektakl pionowa linią po środku ekranu. W biosie mam ustawione automatyczne wybieranie adaptera video pomiędzy on board Intela a Nvidia GeForce 1660 Super. Najpierw po przełączeniu wtyczki z Nvidii na Intela było o.k. ale teraz na obydwu dzieją się dziwne rzeczy i nie bardzo wiem czy to monitor, czy to adaptery videło czy jeszcze jakaś inna cholera.

Dodano po 18 minutach 59 strzałach znikąd:
Po ponownym podłączeniu się do adaptera Intela bestia nie wystartowała a przycisk wł/wył mrugał na zółto.
Dodano po 23 minutach 36 strzałach znikąd:
Jeszcze raz podłączyłem się do Nvidii i w menadżerze urządzeń zniknął adapter Intela. Intel zniknął też w biosie w zakładce video więc z Auto przełączyłem na Nvidię. Obraz mruga i znika ale pisać mogę nawet jak ekran jest czarny. Zmęczył mnie ten sztuczny ćwierćinteligent, ide spać.

Dodano po 18 minutach 59 strzałach znikąd:
Po ponownym podłączeniu się do adaptera Intela bestia nie wystartowała a przycisk wł/wył mrugał na zółto.
Dodano po 23 minutach 36 strzałach znikąd:
Jeszcze raz podłączyłem się do Nvidii i w menadżerze urządzeń zniknął adapter Intela. Intel zniknął też w biosie w zakładce video więc z Auto przełączyłem na Nvidię. Obraz mruga i znika ale pisać mogę nawet jak ekran jest czarny. Zmęczył mnie ten sztuczny ćwierćinteligent, ide spać.
- danz1ger
Wygląda, że integrowana carta wideo Interl 630 w moim Dell-u Precision 3630 wziẹła i wyzionęła ducha. Wymiana CPU czy badass motherboardu? Jaki może być koszt naprawy i czy warto? Podpowiedzcie proszę bo laptop della (ktory ma już kilkanaście lat) podłączony do monitora to nie jest to.