Alkohole i fenole
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Alkohole i fenole
w jednej części gang Olsena zrobił skok na ciężarówkę tuborga, o ile mnie pamięć (słabowita niczym Ben Cherlawy) nie myli.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pietrek, albo masz autoecholalię, albo faktycznie ten "Ben Cherlawy" to "Twoje najlepsze" "pierdololo".
To wszystko było przed kanibalizacją Tuborga przez Carlsberga.
Jest tam również ciekawa tradycja. Przed Bożym Narodzeniem każdy browar wypuszcza swoja wersję
świąteczną "yla" Juleøl. Ma to swoje zalety, pod koniec stycznia relatywnie drogi alkohol można nabyć
za 1/2 ceny
Spożycie trunków jest dozwolone od 16 roku życia, no i szczać i pić można w całej przestrzeni
miejskiej niezależnie od płci. Także widoki paru sikających tuziemczyń w parku pełnym ludzi mogą być
dla niektórych wstrząsające
Jest tam również ciekawa tradycja. Przed Bożym Narodzeniem każdy browar wypuszcza swoja wersję
świąteczną "yla" Juleøl. Ma to swoje zalety, pod koniec stycznia relatywnie drogi alkohol można nabyć
za 1/2 ceny

miejskiej niezależnie od płci. Także widoki paru sikających tuziemczyń w parku pełnym ludzi mogą być
dla niektórych wstrząsające

- rbit9n
- Ribitibi
albo, po prostu, mam sklerozę, czyli pamięć mam słabą, niczym Ben Cherlawy.wpk pisze:Pietrek, albo masz autoecholalię, albo faktycznie ten "Ben Cherlawy" to "Twoje najlepsze" "pierdololo".
Dodano po 1 godzinie 2 minutach 48 sekundach:
no ale skoro Tobie to przeszkadza, to mogę w ogóle nie pisać.wpk pisze:Pietrek, albo masz autoecholalię, albo faktycznie ten "Ben Cherlawy" to "Twoje najlepsze" "pierdololo".
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
... a nawet, na złość babci, odmrozić sobie uszy.
- rbit9n
- Ribitibi
chciałbyś, ale nie, od dziecka nie lubię marznąć w czaszkę, przez co lubię nosić czapki, zimą szczególnie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Grzeczny Piotruś. W nagrodę dostanie laundrynum.
- rbit9n
- Ribitibi
lepiej jakąś nietypową czapkę, jakiej jeszcze nie mam. może być kapelusz Armii Czerwonej z kampanii w Afganistanie.
Żeby się upić stanozjednoczońskim piwem, trzeba kupić osiem sześciopaków. To po to, żeby się smarkacze nie upijali.
Nerki będą zachwycone.puch24 pisze:Żeby się upić stanozjednoczońskim piwem, trzeba kupić osiem sześciopaków...