Chory je de best - unofficial gallery
Re: chory je de best - unofficial gallery
Dużo zachodu - a ja z doświadczenia wiem, ze kotu jest wszystko jedno, w jakim stanie pudełko dostanie. Byle się w nim zmieścił 

Mój woli wszelkiego autoramentu worki i torby, pewnie jakieś kangurze ancestory.
Dodano po 26 minutach 49 sekundach:
No, to jakby się było w elicie, prawda?
Dodano po 26 minutach 49 sekundach:
Czyli bez tych "utrudnień", robi się fotę, których już setki milionów zrobiły tysiące milionów? Dobrze rozmumiem?Owain pisze:Czyli dużo zmiennych, pierdolenia się, by zrobić fotę, których już miliony zrobiło miliony
No, to jakby się było w elicie, prawda?
Kot jest płynem - mieści się w każdym pudełku, nawet w takim, w którym się nie mieści. To tylko nam się wydaje, że się nie mieści. A nawet jak 90% kota wystaje, to też się zmieścił.
Owix, Chory,
Na Nikoniarzach (i nie tylko) sama już ilość tego pierdolenia się jest wyznacznikiem dobrości zdjęcia.
Im więcej, tym lepiej. Na samo zdjęcie nie daje się patrzeć bez bólu duszy. Ale, panie, ten wkład pracy, te lata przygotowań, cyrklowania z kalendarzem astronomicznym, żeby wszystko się ze słoneczkiem na czele ustawiło we właściwym miejscu, itede itepe.
Fakt, wykpiwam, bo ja nie mam w sobie tyle samozaparcia. Przepraszam.
Ładne te boho-MAZY Chorego!
Kiedyś w ataku szału wydałem forsę na filtry ND 1000 i inne takie ponosy, i nic mi z tego nie wyszło. Za mało samo-zaparcia. Może żywność nie ta.

Owix, Chory,
Na Nikoniarzach (i nie tylko) sama już ilość tego pierdolenia się jest wyznacznikiem dobrości zdjęcia.

Fakt, wykpiwam, bo ja nie mam w sobie tyle samozaparcia. Przepraszam.

Ładne te boho-MAZY Chorego!
Kiedyś w ataku szału wydałem forsę na filtry ND 1000 i inne takie ponosy, i nic mi z tego nie wyszło. Za mało samo-zaparcia. Może żywność nie ta.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A może Cię oszukano, nieprzezroczyste szybki sprzedałWszy?
Się pogubiłem.Chory pisze:
W kolorze panoramka:
To jest z otworka?
Świetne, nadrealne.
Tu wszystko memłane cyfrowo, z wyjątkiem jednego. Jak się repertuar wyczerpie, to będę wołał otworki na odsiecz.
Za miesiąc jadę na memłanie do Brighton, czyli około 3-5 zdjęć nowych będzie. Taką mam wydajność. Przy pomyślnych wiatrach.
Za miesiąc jadę na memłanie do Brighton, czyli około 3-5 zdjęć nowych będzie. Taką mam wydajność. Przy pomyślnych wiatrach.
Re: Chory je de best - unofficial gallery
Brighton, taki angielski Sopot zgaduję....

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Chory je de best - unofficial gallery
Bogdan, piękne.