Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
chorąży zawsze zdąży.
ale, ale chyba u Wasz. zresztą na jakiej podstawie prawnej chcą mi zaglądać do, z przeproszeniem, komina?
a w ogóle ruszyłbyś się. choćby do gościńca, szaszłyk podkarpacki deluxe, to normalnie palce lizać. tudzież kaukazkie przysmaki.
ale, ale chyba u Wasz. zresztą na jakiej podstawie prawnej chcą mi zaglądać do, z przeproszeniem, komina?
a w ogóle ruszyłbyś się. choćby do gościńca, szaszłyk podkarpacki deluxe, to normalnie palce lizać. tudzież kaukazkie przysmaki.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Pytanie nie o podstawę prawną, ale logiczną, skoro gazów nie mamy 
Dodano po 2 minutach 3 sekundach:
Szaszłyk z gościńca zayebisty. Prawie tak dobry jak żurek dynowski na kaca. Zaprosimy wpk jak przestanie być shy
Szaszłyk z gościńca zayebisty. Prawie tak dobry jak żurek dynowski na kaca. Zaprosimy wpk jak przestanie być shy
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
cz4rnuch
Wpk jest shymalem?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- rbit9n
- Ribitibi
na nic logika, kiedy wykładnią jest ustawa o drożności przewodów.Owain pisze:Pytanie nie o podstawę prawną, ale logiczną, skoro gazów nie mamy
no ba! żurek to oczywista oczywistość.
-
Metanoia
przynudzaciewpk pisze:Kurde. Gdzie jest Metha? Ona jedna potrafi pogodzić naukę z religią. Lena! Lena!
Poza tym jesteście w mocy Ewy (JHWH) więc i tak nie możecie zrozumieć tego co napiszę.
Nie macie własnej woli i myśli ale jedynie jesteście biernymi konsumentami woli i myśli waszego ciała.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
-
cz4rnuch
Nie rozumiem, ale i tak czuję się lepiej wiedząc, że ktoś nade mną czuwa. A to, że się zachowujemy jak zwierzęta to przyznaję bez bicia. Kolejka poniżej też nie stała za ciałem Chrystusa (choć formalnie rzecz biorąc to też była potrawa mączna).

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Chciało Chrystusa?
Dodano po 12 minutach 44 sekundach:
PS Tymczasem sam gdzieś przeczytałem, że Wigołąbka zmieniła koryto.
Dodano po 12 minutach 44 sekundach:
FE to bagnet Sony. A Ligo ma groupiesa. Tak naprawdę, to my wszyscy go mamy, ale Ligo jest wybrańcem. I ten groupie nie lubi Sony. Ani nas (poza Ligiem). I kółko się zamyka. Sony, Psioniczni - zło zło złem pogania. A wszystko przez methkową Ewę. I drabinkę.jo44 pisze:Czytasz cudzą korespondencję. A feeee
PS Tymczasem sam gdzieś przeczytałem, że Wigołąbka zmieniła koryto.
- rbit9n
- Ribitibi
jesteś pan zbiorem molekuł.