Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Ligo

Re: Stream of consciousness

Post autor: Ligo »

Technicznie też. Poczekam na jakąś wolnossącą 2-2.5 litrówkę z dobrym spalaniem.
Teraz takie robi Toyota - benzyna 2.5l, około 190 KM - w Camry sprawdzone spalanie na trasie 6l, mieszane - około 8l.
Może i FIAT kiedyś się naumieje?
puch24

Post autor: puch24 »

Teraz jest moda na miniaturki: np w Octavii 3-cyl 990 cm sześć...
Ligo

Post autor: Ligo »

Jakoś nigdy nie szedłem za modą. Pewnie dlatego moja moda dzisiaj, to spodnie Lee i stary Ford z 4-litrowym silnikiem o mocy zaledwie 200 koni.
A te 3-cylindrówki to już wspominałem - bardzo sympatyczny napęd, ale do kosiarki koło domu.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Jak to powiedział klasyk, można iść z modą, iść pod prąd, nawet w poprzek mody, ale i też zostać ofiarą mody :)
Chory

Post autor: Chory »

Ligo pisze:Jakoś nigdy nie szedłem za modą. Pewnie dlatego moja moda dzisiaj, to spodnie Lee i stary Ford z 4-litrowym silnikiem o mocy zaledwie 200 koni.
A te 3-cylindrówki to już wspominałem - bardzo sympatyczny napęd, ale do kosiarki koło domu.
Strach pomyśleć czym napędzacie sprzęty AGD... Na blender wystarczy karta rowerowa, na pralkę wymagany tygodniowy kurs zakończony egzaminami z teorii i praktyki.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

U nich galon idzie na zgolenie wąsów albo wyrównanie baków :)

Do kolekcji.

Obrazek
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Pamiętacie, że we wtorek kumulacja?

Obrazek
namoamo

Post autor: namoamo »

Za pierwszym razem trafiłem czwórkę. Obecnie bojkotuję, bo od wielu lat nawet trójka nie wpadła.. Fajnie wypatrzone!
O-dur C-bul

Post autor: O-dur C-bul »

Dam kapustę. Co prawda nie jest w wyjściowym szkle...Ale, w zasadzie to jest, bo przygotowana do tyrki.

Sałatka z kapusty morskiej po koreańsku, z kutasem w tle. Prosto i klasycznie. Można z jabłkiem, i paluszkami krabowymi, i wieloma wielościami...

Obrazek
Tom4sz

Post autor: Tom4sz »

Ligo pisze:Ale ja nie mówię nie! Tobie się podoba i bardzo dobrze.

Ja jednak wolę stylistykę Forda T, więc poczekam na coś innego.
Fordy T są fajne. I można je parkować w dziwnych miejscach...
Obrazek
ODPOWIEDZ