Szmelcwageny i inne

off-duty
ODPOWIEDZ
nordenvind

Re: Szmelcwageny i inne

Post autor: nordenvind »

Ligo pisze: Lenin na szczęście już nie.
Ludzie nie chcą Korwina, odrzucili jego pomysły, nawet parokrotnie....
Wypadałoby to uszanować :) Ja płacę wszystkie podatki i jestem zadowolony np. z tego że, córka ma dosyć dobre studia
"bezpłatnie" :) Tak jest w całej Europie....no może oprócz Anglii, ale tam są przecież Anglikanie.....
Ostatnio zmieniony 12 cze 2017, 22:03 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

A propos Korwina, to wspominałem Wam, że kiedyś, będąc pod wrażeniem łatwości założenia partii politycznej założyliśmy Ligę Szyderców, w której byłem autorem obrazoburczego herbu ;) Okazało się, że lokalna prasa jako że sezon ogórkowy był, popełniła artykuły a jeszcze nam z Korwinem zorganizowano spotkanie. A z Korwinem była fajna gadka o narkotykach i literaturze SF :D

Ja to ta druga głowa od prawej od Korwina. Kurwa, ale byłem młody!

Obrazek
Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24

Post autor: puch24 »

Nie, Owixu, nie...
JKM to taki niejaki Janusz dwojga nazwisk eurodeputowany...
Ligo

Post autor: Ligo »

nordenvind pisze:Wypadałoby to uszanować :)
Ależ szanuję to! Co prawda wolę samodzielnie dysponować swoimi pieniędzmi, jeśli jednak ktoś ma życzenie, by circa about 80% pensji zabierało mu państwo opiekuńcze, to jego sprawa. Dziwi mnie tylko, że komuś fakt ten sprawia przyjemność. Szanuję to, chociaż kompletnie nie rozumiem.
samek

Post autor: samek »

Ligo pisze:
Ależ szanuję to! Co prawda wolę samodzielnie dysponować swoimi pieniędzmi, jeśli jednak ktoś ma życzenie, by circa about 80% pensji zabierało mu państwo opiekuńcze, to jego sprawa. Dziwi mnie tylko, że komuś fakt ten sprawia przyjemność. Szanuję to, chociaż kompletnie nie rozumiem.
+1
I w ten to sposób zbliżyliśmy się, jak tylko się da, do polityki :)
Ligo

Gadki szmatki, a Szmelcwagena nie widać... Kto na ochotnika? Kolega Owain? Prosimy! :-)
nordenvind

Ligo pisze:
To chyba jesteś trochę niekonsekwentny, chcesz się naprawdę przeprowadzić do Czech, o ile dobrze pamiętam ?
Oni są również państwem opiekuńczym :)
Ligo

nordenvind pisze:To chyba jesteś trochę niekonsekwentny, chcesz się naprawdę przeprowadzić do Czech, o ile dobrze pamiętam ?
Oni są również państwem opiekuńczym :)
No kurna, wiedziałem że ktoś musi prowadzić moją teczkę. O Czechach faktycznie bąknąłem gdzieś dawno temu, nie przywiązując do tego specjalnej uwagi. A teraz wszystko wychodzi.:mrgreen:
No dobra, Czechy Czechami, ale przed chwilą pisałeś w tym poście o wysokich podatkach w Danii. Gdzie to jest, bo nie widzę? I kto tu jest niekonsekwentny? :P
nordenvind

Wczoraj nikt nie odniósł się do mojego ostatniego postu sprzed edycji, włącznie z Tobą.
Później edytowałem go, skróciłem i zmieniłem treść. Doszedłem do wniosku, że bez sensu rozpisuję się.
Jeśli chcesz to zrobić dzisiaj, nie ma problemu mogę go odtworzyć. Moje poglądy są wciąż takie same.
Nie wiem więc gdzie widzisz brak konsekwencji. :)

ps.
A teczkę mam, jak zapełni się oddam złym lewakom.
Kiedyś mamy straszyły dzieci Babą Jagą i wilkiem, teraz straszą lewakami.
Także masz się czego bać :)
Chory

Post autor: Chory »

O samochodach miało być.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ