Szmelcwageny i inne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Szmelcwageny i inne
O KURWA!!!
Skrzydlak W111 cabrio.
Moje naj...
Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
Nawet bym takim lustrzanym odbiciem nie pogardził.
Skrzydlak W111 cabrio.
Moje naj...
Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
Nawet bym takim lustrzanym odbiciem nie pogardził.
Nawet nie wiedziałem że były w tej budzie. Szok
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
W "tej budzie"?
Nie wiem, co dokładnie masz na myśli, ale skrzydlaki coupe i cabrio nie miały skrzydeł.
Nie wiem, co dokładnie masz na myśli, ale skrzydlaki coupe i cabrio nie miały skrzydeł.

Wcale nie bez sensu. Dałeś świetny przykład, do jakich absurdów prowadzi państwo opiekuńcze. Ale już mniejsza z tym.nordenvind pisze:Później edytowałem go, skróciłem i zmieniłem treść. Doszedłem do wniosku, że bez sensu rozpisuję się.
Ten Mercedes jest wyjątkowo piękny, nic tylko postawić w salonie i się gapić.
Dałem tylko przykład tego jak wygląda prawdziwe państwo opiekuńcze, bo tego co jest w Polsce długo jeszcze nie będzie można tak nazwaćLigo pisze:Wcale nie bez sensu. Dałeś świetny przykład, do jakich absurdów prowadzi państwo opiekuńcze. Ale już mniejsza z tym.nordenvind pisze:Później edytowałem go, skróciłem i zmieniłem treść. Doszedłem do wniosku, że bez sensu rozpisuję się.
Ten Mercedes jest wyjątkowo piękny, nic tylko postawić w salonie i się gapić.

Pax i również "mniejsza z tym"....
Samochód nie powinien stać w salonie. Bo Ci go rozmontują i wyniosą, jak w jednym filmie...
A ten Merc rusza serce.
Ale ja mam jedno marzenie motoryzacyjne, które niestety z każdym dniem staje się mniej realne: pojeździć i poprowadzić Boginię!
A ten Merc rusza serce.
Ale ja mam jedno marzenie motoryzacyjne, które niestety z każdym dniem staje się mniej realne: pojeździć i poprowadzić Boginię!

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
puch24 pisze:Samochód nie powinien stać w salonie. Bo Ci go rozmontują i wyniosą, jak w jednym filmie...
A ten Merc rusza serce.
No właśnie. I to raczej z tych wcześniejszych (bo te późniejsze są zbyt normalne), i oczywiście prawdziwą DéeSse, a nie tanią IDée...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Oczywiście.
Pokazywałem już, ale jeszcze raz nie zawadzi.