Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
Citroën bez dziwactw? To oksymoron.
Ale Subaru czegoś brakuje.sorevell pisze:No i jeszcze Subaru.

Dodano po 14 minutach 59 sekundach:
Nie jestem jakimś specjalistą od rynku motoryzacyjnego, mogę jedynie podzielić się obserwacjami ulicznymi.nordenvind pisze:Przecież Liga dokładnie ta sama. Prawda Ligo ?

To się trochę zmieniło od mojego ostatniego pobytu na tamtych stronach....
Te subaru to concept na ten rok?, z ktorego auto show?
Ostatnio zauwazylem pewna prawidlowosc jezeli chodzi o srakopchaje z vw. Golfy, jetty, pasaty z flagami bd to szwaby, a pozostalymi jezdza Polacy, nowymi garbusami jezdza prawie wylacznie baby, golfami gti z niklowanaa rura kanaalizacyjna zamiast wydechu jezdza debile
Ostatnio zauwazylem pewna prawidlowosc jezeli chodzi o srakopchaje z vw. Golfy, jetty, pasaty z flagami bd to szwaby, a pozostalymi jezdza Polacy, nowymi garbusami jezdza prawie wylacznie baby, golfami gti z niklowanaa rura kanaalizacyjna zamiast wydechu jezdza debile
Subaru stare, bodajże z 2014 roku. Natomiast szmelcwageny można faktycznie spotkać najczęściej tam, gdzie żyje więcej Niemców, np. w niektórych rejonach Pensylwanii, Ohio, czy Kalifornii. Czyli często wyszydzany lokalny patriotyzm, chociaż tu w wydaniu niemieckim.
Jak gdzieś wyjadę często pytają mnie czy jestem Niemcem 
Händela lubię też i kazali mi się uczyć niemieckiego zamiast angielskiego, coś tu nie hallo

Händela lubię też i kazali mi się uczyć niemieckiego zamiast angielskiego, coś tu nie hallo

Ostatnio zmieniony 21 cze 2017, 00:41 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
To sprzedaj w końcu tego VW.nordenvind pisze:Jak gdzieś wyjadę często pytają mnie czy jestem Niemcem
A tutaj FIAT RAM, gdyby się ktoś pytał.

Miałem VW 20 lat temu i sprzedałem jak radzisz 
ps. fcale ten fiat nie taki mały

ps. fcale ten fiat nie taki mały

Wielkością w sam raz, ale silniczki zaczęli wrzucać symboliczne. 

Pamiętam Pontiakiem kiedyś jechałem V6. Co mnie zdziwiło ?
W moim maluchu fotele można było przesunąć przód-tył.
W Pontioku przednia sofa była na sztywno
W moim maluchu fotele można było przesunąć przód-tył.
W Pontioku przednia sofa była na sztywno