Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
To pewnie taki sąsiad, jak w australijskim outbacku - w odległości 120 km... 

- Owain
- Nasz Czelnik
Niestety Tomku, zgadzam się z Tobą w 100%tomek_jj pisze:Spaliną to my się dusimy, nie Ligo. W kraju, gdzie chyba pojazdów 80% to dające dymka Diesle ( większość z nich to przepalone dające dużego dymka) , a nawet zamożni obywatele palą miałem i śmieciami w prymitywnych piecach czyste powietrze jest już terminem abstrakcyjnym.Owain pisze:Jechał Ligu kolubryną,
A udusił się spaliną.
![]()

Paranoikiem, alkoholikiem i mentalną Ewą.Methanoia pisze: Owain, jesteś paranoikiem?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- rbit9n
- Ribitibi
ja bym napisał jednym słowem, ale znowu bym musiał przepraszać.Owain pisze:Paranoikiem, alkoholikiem i mentalną Ewą.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ależ napisz.
Andrzejku.
Andrzejku.

Andrzejku?
- rbit9n
- Ribitibi
zapomniałem.kraplak pisze:Ależ napisz.
Andrzejku.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Piotruś każdego nazywa Andrzejem - widać lubi to imię - więc zapragnąłem, by się poczuł równie dowartościowany.
- rbit9n
- Ribitibi
no nie mówcie! wupekaiks nowy w Internetach?
w każdym razie na tut. forum użyłem zwrotu "Andrzeju, nie denerwuj się" dwa razy, raz zwracając się do północnego, raz do Ciebie. więc nie każdego. także tego.
w każdym razie na tut. forum użyłem zwrotu "Andrzeju, nie denerwuj się" dwa razy, raz zwracając się do północnego, raz do Ciebie. więc nie każdego. także tego.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale że ten Andrzej to jakiś Twój kumoter?
Owianin i Tomek jj mają niestety rację. Dopóki pierwszą czynnością po zakupie Diesla nie będzie usunięcie filtra DPF, to o czym my mówimy?
A w ogóle, słyszeliście radiowe reklamy Toyoty, w których żegnają Diesle i witają hybrydy?
Słyszałem też, że wiele miast EU szykuje się do całkowitego zakazu wjazdu Diesli.
A w ogóle, słyszeliście radiowe reklamy Toyoty, w których żegnają Diesle i witają hybrydy?
Słyszałem też, że wiele miast EU szykuje się do całkowitego zakazu wjazdu Diesli.