Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
Powtórzę, że mam jakieś 11.4 l/100 km - średnia ze 100 kkm.
A największa ściema to automatyczne gaszenie/odpalanie na skrzyżowaniach (którego nie mam, a jeśli miałem w zastępczych, to wyłączałem).
A największa ściema to automatyczne gaszenie/odpalanie na skrzyżowaniach (którego nie mam, a jeśli miałem w zastępczych, to wyłączałem).
Z ostatniej chwili "w Mińsku czołg T-72 wpadł w poślizg w centrum miasta i z impetem uderzył w uliczną latarnie i drzewo ... Nie ma natomiast informacji o stanie zdrowia załogi czołgu"
ot co 

A propos spalania to im silnik starszy tym mniej pali. Z życia wzięte.

Wot mołodcy !wpk pisze: Przecież powszechnie wiadomo, że jeśli kombi, to tylko Volvo:

Czy to Volvo to jakieś odpryski z Waszego pleneru weekendowego nad Wigołąbką?
A w ogóle pytanie mam: otóż wchodzę na YouTube i widzę flagę pedalską przy logo. Wy też tak macie, czy tylko mnie tak "uszczęśliwiono"?
A w ogóle pytanie mam: otóż wchodzę na YouTube i widzę flagę pedalską przy logo. Wy też tak macie, czy tylko mnie tak "uszczęśliwiono"?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nic takiego nie widzę... Ale ja roweru nie mam.
- _13_jacek
- Solona Alicja
Jak będziecie mieli dość kfiatków, mówcie to zamilknę na jakiś czas

"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"
Zdecydowanie nie dość. Dawaj!
Dziś była premiera nowych Canonów, w tym kolejnej wersji 6D pełnoklatkowego i półklatkowego 200D.
Na żółtym forum już naparzanka canonofilów i nikonofilów.
Dziś była premiera nowych Canonów, w tym kolejnej wersji 6D pełnoklatkowego i półklatkowego 200D.

Też się naparzam z dużą radochą, tylko jeszcze nie wiem, czyim jestem filem.puch24 pisze:Zdecydowanie nie dość. Dawaj!