Samki różne, kwadratowe i podłużne.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Smaki różne, kwadratowe i podłużne.
Miło mi poznać. Maciej jestem!
W sumie całkiem niedawno poznałem escolara, albo jak kto woli, rybę kapitańską, albo maślaną. Mięso ma niesamowity smak, rozpływa się w gębie. Tylko pierwszy raz trzeba uważać i po małym kęsie odczekać z pół godziny, czy się nie zejdzie. Mimo to warto.
- rbit9n
- Ribitibi
escolar? a nie. Escobar ?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Do 36 godzin goni? Musiałem zjeść jednego w środę...
Jeśli żyjesz, to jesteś twardy.
I co? Niedobra?
I co? Niedobra?
Owainu - bo właśnie zauważyłem...Owain pisze:Ja już wiem, po co Wam ten boczek!!!!
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 53305.html
Dajesz sobie psuć głowę ruskiej propagandzie. Nie wiem, czy wiesz, ale w ubiegłym roku amerykański właściciel TVN sprzedał tę i parę innych stacji w ruskie ręce. Bardzo mi przykro z tego powodu, ale na szczęście nie muszę tego oglądać, w przeciwnym wypadku uwierzyłbym, jak ogół Rosjan, że nie było II wojny, tylko wielka wojna ojczyźniana, która trwała od 1941-1945, a "nasi" bolszewicy byli wyłącznie wyzwolicielami ciemiężonych, są bez skazy i naturalnie nie mordowali i nie wysiedlali sąsiednich narodów.
Od razu wiedziałem, że litewskie śledzie skończą się polityczną debatą.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ligu, Ty tak serio? Jedyne miejsce gdzie ewidentnie czuję Dziennik Telewizyjny z lat PRL to obecne Wiadomości TVP. Przerażająco takie same. A programy informacyjne na tvn, polsacie czy bbc, które również czasem oglądam - jakieś takie normalne. No ale cóż, pewnie Cię nie przekonam, a i zamiarów, sił i chęci takich nie mamLigo pisze:Owainu - bo właśnie zauważyłem...Owain pisze:Ja już wiem, po co Wam ten boczek!!!!
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 53305.html
Dajesz sobie psuć głowę ruskiej propagandzie. Nie wiem, czy wiesz, ale w ubiegłym roku amerykański właściciel TVN sprzedał tę i parę innych stacji w ruskie ręce. Bardzo mi przykro z tego powodu, ale na szczęście nie muszę tego oglądać, w przeciwnym wypadku uwierzyłbym, jak ogół Rosjan, że nie było II wojny, tylko wielka wojna ojczyźniana, która trwała od 1941-1945, a "nasi" bolszewicy byli wyłącznie wyzwolicielami ciemiężonych, są bez skazy i naturalnie nie mordowali i nie wysiedlali sąsiednich narodów.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
To niestety prawda.