wpk/wpkx
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: wpk/wpkx
Taaak...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Cross-roads

Będąc, niestety, bardzo w temacie ośmielę się sprostować - to jest t-junction. Jednak przyznaję, że cross-roads brzmi lepiej.
Zakochany jestem w tych polaroidach, te kontrasty i kolory to dokładnie jak ja widzę, no mega! Jaka szkoda że tego nie ma już normalnie w sklepach.
Są filtry w photoshopie!namoamo pisze:Jaka szkoda że tego nie ma już normalnie w sklepach.
Nie umiem właśnie.
Zmiana kontrastu to u mnie zawsze destrukcja obrazu.
Zmiana kontrastu to u mnie zawsze destrukcja obrazu.
Dam Ci hint. Kontrast obniżasz o 50%. Podkręcasz czernie w prawo nieco. Delikatnie lecisz w ochłodzenie temp. barwowej (ale tylko delikatnie), nieco podnosisz clarity jednocześnie dalej przesuwając suwak czerni w prawo. I co? I jesteś karwa Rafał Milach.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A ja przyznaję, że choć na zdjęciu widać tylko T, to jest to prawdziwy +.Chory pisze:Będąc, niestety, bardzo w temacie ośmielę się sprostować - to jest t-junction. Jednak przyznaję, że cross-roads brzmi lepiej.

- Owain
- Nasz Czelnik
Ale z drogą gruntowąwpk pisze:A ja przyznaję, że choć na zdjęciu widać tylko T, to jest to prawdziwy +.Chory pisze:Będąc, niestety, bardzo w temacie ośmielę się sprostować - to jest t-junction. Jednak przyznaję, że cross-roads brzmi lepiej.

Sowy nie są tym, czym się wydają...