No tak, w dobie męskiej mody typu marynarka wpuszczona w bokserki i do tego np. różowa torebka, to się nie dziwię. Tylko ciekawe, kiedy powstaną kina z pionowymi ekranami i pivot w telewizorach. Tymczasem pewnie fotele w kinach zaczną do ścian przykręcać.
Dodano po 2 minutach 33 sekundach:
Ligo pisze:
wpk pisze:Ligo Was wkręca na coraz wyższe obroty. On to zdjęcie zrobił z kumina tego bejzmentu. Albo nawet z Cumminsa.
Zaraz tam wkręcanie... Gazować to ja swojego Cumminsa 15 litrów, a nieSzanowne Kolestwo.
No, chyba że będzie sytuacja i Sz. P. Kolestwo zgłosi się na ochottnika, to będziemy gazować do oporu.
Ligo, "Towarzystwo" brzmi znacznie lepiej. Powiedziałbym nawet, że kozacko.
no nie są wysmakowane, przyznam. ale chuj, tak fotografuję. co Pan zrobisz? przecież nie będę sie uczył od nowa; przyjdzie mi z tym żyć. a kto wie, może też mi kto kiedy pomnik postawi jak Tobie w stylu Chory je de best?
wpk pisze:
Ligo, "Towarzystwo" brzmi znacznie lepiej. Powiedziałbym nawet, że kozacko.
Bluźnisz. "Towarzystwo" kojarzy się z towarzyszami, towarzyszem Dzierżyńskim itd. Kozacy zresztą też są podejrzani, wiesz, tryzub wrażo w polski bok zatopion.
Francisco pisze:no nie są wysmakowane, przyznam. ale chuj, tak fotografuję. co Pan zrobisz? przecież nie będę sie uczył od nowa; przyjdzie mi z tym żyć. a kto wie, może też mi kto kiedy pomnik postawi jak Tobie w stylu Chory je de best?
Francisco pisze:no nie są wysmakowane, przyznam. ale chuj, tak fotografuję. co Pan zrobisz? przecież nie będę sie uczył od nowa; przyjdzie mi z tym żyć. a kto wie, może też mi kto kiedy pomnik postawi jak Tobie w stylu Chory je de best?
Francisco pisze:...kto wie, może też mi kto kiedy pomnik postawi jak Tobie w stylu Chory je de best?
Jak zasłużysz to postawię. Tzn. może i zasłużyłeś, ale nie znam więc się nie wypowiadam. Kiedyś widziałem na nikoniarzach fajne "polaroidy" niejakiego Franka i bardzo mi się podobały. No, ale Franek to nie Francisco. A Chory je de best obiektywnie.