Things

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Things

Post autor: wpk »

Nie. Ex-żona jakiegoś XXXXXX. A samek to Jan XXXXXX tak w ogóle.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

dobrze, że o Owensa nie pytał, bo tedy musieli by się nim zająć czarnuchy z palnikami i łańcuchami, taki ten o'Yayn jest, a nie inny, pucant i tyle.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Rzekł tajemniczy Piotr XXXXXXXXX - szpieg z krainy Laudanowców.
Metanoia

Post autor: Metanoia »

Woyteck, widziałam się właśnie z właścicielem W126, te kapsle mu jednak przeszkadzały. Kupił felgi, oczywiście felgi w stylu z epoki, jak zobaczysz jakie to osuniesz się po ścianie.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

wpk pisze:Rzekł tajemniczy Piotr XXXXXXX - szpieg z krainy Laudanowców.
tajemniczy, to był don Pedro de Pommidore, przez dwa "em", a nie ja, carramba!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

wpk pisze:...A Ty?
XXXXXXXX, rocznik 79. Ale nie chodziło mi o wyskakiwanie z danymi osobowymi. Sam chyba niedawno miałeś małe pretensje do kolegi Franczesko, że za dużo Draszuje po forum. I chyba też się w tych ksywkach pogubiłeś, bo z tego co pamiętam to naliczyliście mu tych alter ego o jedno za dużo a przynajmniej nie ma co do tego ostatniego 100% pewności. Czemu służy to tasowanie nickami za bardzo nie wiem. Metka może i jest świetlistą kulą od niedawna a może i nawet Ogryzek to jej obecny obojnaczy cień i wszystko się zgadza. Ale dla mnie to wygląda po prostu na jakieś kretyńskie gierki. Do psionicznego (edit: na nikoniarzach) zaglądałem, bo wiedziałem (tzn wydawało mi się, że wiem) kto jest kim. Internetowa znajomość, ale niczego więcej nie oczekiwałem od forumowego wątku i nie wiedzieć czemu ufałem ludziom, którzy tam piszą. Teraz to się trochę zmieniło. I nie piszę akurat o Tobie.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

tyś jest rocznik '79? chyba Cię te talerze policzkowe postarzają zatem.

w każdym razie, co do przekładanek, przyznaję się, że tylko na jednym forum mam inne przezwisko, ale awatar ten sam. zresztą to skomplikowane, a forum niszowe.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

cz4rnuch pisze:
wpk pisze:...A Ty?
Marcin XXXXXXXX, rocznik 79. Ale nie chodziło mi o wyskakiwanie z danymi osobowymi. Sam chyba niedawno miałeś małe pretensje do kolegi Franczesko, że za dużo Draszuje po forum. I chyba też się w tych ksywkach pogubiłeś, bo z tego co pamiętam to naliczyliście mu tych alter ego o jedno za dużo a przynajmniej nie ma co do tego ostatniego 100% pewności. Czemu służy to tasowanie nickami za bardzo nie wiem. Metka może i jest świetlistą kulą od niedawna a może i nawet Ogryzek to jej obecny obojnaczy cień i wszystko się zgadza. Ale dla mnie to wygląda po prostu na jakieś kretyńskie gierki. Do psionicznego (edit: na nikoniarzach) zaglądałem, bo wiedziałem (tzn wydawało mi się, że wiem) kto jest kim. Internetowa znajomość, ale niczego więcej nie oczekiwałem od forumowego wątku i nie wiedzieć czemu ufałem ludziom, którzy tam piszą. Teraz to się trochę zmieniło. I nie piszę akurat o Tobie.
Hmmm...
Dobra, łatwo mi pisać, bo się nie kryję.
I rozumiem, ale to tylko internetowe forum. A na zaufaniu można się grubo przejechać - wiem coś o tym, i to aż za dobrze (i nie mam na myśli Mirosława K., który, nota bene, z personaliami się nie krył).
Zatem... easy, man.
I cześć Marcin. ;)
tomek_jj

Post autor: tomek_jj »

cz4rnuch pisze: a może zasapany 40-letni grubasek z majtasami na głowie. Dla mnie to trochę żenua.
Po co za majtasami na głowie?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

"Czapkę skradli mu, jak spał"?
ODPOWIEDZ