Things
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Things
She don't want to be your sex object.
- rbit9n
- Ribitibi
A ja w kwestii formalnej : czy mogę otworzyć okno ?
- Owain
- Nasz Czelnik
No nie wiem, u Waści dziś podobno bombardowanienordenvind pisze:A ja w kwestii formalnej : czy mogę otworzyć okno ?

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ty o tym wiesz, zatrwożona córka dzwoniła z Ustki, a ja całkiem nieświadomie kończę pierwsze piwo ...
Ale spokojnie ewakuacja zaczyna się od następnej dzielnicy za moją.
Koorva miałem dzisiaj być na bluesie w Suwałkach, ale diler z Opola mi zamotał.
W Opolu też nie jestem

Ale spokojnie ewakuacja zaczyna się od następnej dzielnicy za moją.
Koorva miałem dzisiaj być na bluesie w Suwałkach, ale diler z Opola mi zamotał.
W Opolu też nie jestem

No to ja też wyjdę z klozetu, bo co się głupio chować pokątnie:
puch24, przez przyjaciół zwany Puchatym bądź Puchaczem, a w realu: Maciej ... z Łodzi, nauczyciel angielskiego, trochę też "tłumok", ale nie przysięgły. Jakby ktoś coś, to mam konto na fejsbuniu pod prawdziwym nazwiskiem. Ufff
puch24, przez przyjaciół zwany Puchatym bądź Puchaczem, a w realu: Maciej ... z Łodzi, nauczyciel angielskiego, trochę też "tłumok", ale nie przysięgły. Jakby ktoś coś, to mam konto na fejsbuniu pod prawdziwym nazwiskiem. Ufff
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Cześć Maciej! 

- Owain
- Nasz Czelnik
E. A moim zdaniem, Dr Phillip "Pill" Pillow, jedyny szkot na pewnym statku...puch24 pisze:No to ja też wyjdę z klozetu, bo co się głupio chować pokątnie:

Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24 pisze:No to ja też wyjdę z klozetu, bo co się głupio chować pokątnie:
też wyjdę, a co. Francisco vel Franek vel Francis vel Franz, przyjaciół nie posada więc nie ma go kto zwać Puchaczem, w realu Maciej XXXXXX, bezrobotny, bezdomny. tłumok. Konto na buniu również pod prawdziwym nazwiskiem.