Czapka
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Czapka
A, czyli ta wyspa to Wyspandia.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ja bym tak nie pisał, nawet żartem. Kiedyś wrócisz do kraju. Kiedyś zachorujesz. Będziesz musiał pójść do apteki. A wówczas różne rzeczy się mogą stać.Francisco pisze:Przeciez to jest Aptekarz, jemu mozesz i powiedziec, ze te kozy rucha. Akurat sie tym przejmie. Nie badz baba.
Nie szło mi o popcorn ale o uśmieszek taki potwierdzający, że Ty to luzak a my tu jakieś popaprańce. Nie do końca wiem, czemu się tu zalogowałeś jednym Paulem Draschem w listopadzie i skąd tu Twoje drugie alter-ego. Może stąd, że Cię wywołałem, pytając jak tam podróż, ale jednak między wierszami przebija jakby chęć popsucia czegoś, zniszczenia, wkładania kija w mrowisko itp. Nie wiem czy to jakieś zaszłości z wpk, nie interesuje mnie to, Wasze sprawy. Ale doradzam tylko, że świat jest wystarczająco nacechowany złością, złośliwością i złymi intencjami, więc lepiej olać takie zachowania. Więc doradzam byś olał to forum i na nim nie pisał, jeśli Cię ono czy osoby tu piszące uwierają czy brzydzą, albo pisz, wklejaj foty i dyskutuj, jeśli Ci się tu podoba. Jak jednak pozostaniesz przy funkcji szydercy, krytykanta i wyśmiewacza, to też się nic nie stanie a i forum się nie rozleci. Może być zabawnie, ba, może wpk da Ci karnego moderatoraFrancisco pisze:Owain - nie wiem o jakiej gimbazie mowisz. Ze ten popcorn wrzucilem? A co mialem? Biblii nie czytam. A sprawa naprawde robi sie komiczna. Parafrazujac Nemo - ochlon, piwa sie napij, odepnij sie od Internetu na 24h, wchlon jeszcze jedno piwo i na spokojnie przeczytaj co tu sie wyprawia, co kto i dlaczego na ktorym forum chcial powiedziec. Tylko tych piw nie wchlaniaj na Islandii, pinta w barze w przeliczeniu z lokalnych koron jakies 100PLN wychodzi.

A piwo... piwo dziś z pewnością spiję.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- rbit9n
- Ribitibi
no dzięki. człowiek się stara, robi z siebie bydlaka i okrucjusza, siekierami i saperkami straszy, przez telefon głos podnosi, aż przychodzi taki. Franek i pisze jak jest. wiesz co? jak faktycznie będziesz kiedyś u mnie w apcie po aspirynę, to się specjalnie pomylę i Ci sprzedam cytrynian sildenafilu. no i wtedy w siódmej godzinie erekcji pożałujesz swoich słów na. niszowym forumie.Francisco pisze:Przeciez to jest Aptekarz, jemu mozesz i powiedziec, ze te kozy rucha. Akurat sie tym przejmie. Nie badz baba.
Owain - nie wiem o jakiej gimbazie mowisz. Ze ten popcorn wrzucilem? A co mialem? Biblii nie czytam. A sprawa naprawde robi sie komiczna. Parafrazujac Nemo - ochlon, piwa sie napij, odepnij sie od Internetu na 24h, wchlon jeszcze jedno piwo i na spokojnie przeczytaj co tu sie wyprawia, co kto i dlaczego na ktorym forum chcial powiedziec. Tylko tych piw nie wchlaniaj na Islandii, pinta w barze w przeliczeniu z lokalnych koron jakies 100PLN wychodzi.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Qrde, chyba se naprawdę pójdę jakieś kozy poruchać. Albo owce, bo, jak mówią bywali w owcach, z owcą nic się nie może zrównać.
- Owain
- Nasz Czelnik
Dobre!!wpk pisze:Siódma kompania bój zawzięty toczy
i krew miesięczną wciąż wylewa z kóz.
Ranny porucznik w słup postawił oczy,
forumowicze padają co rusz.

- rbit9n
- Ribitibi
trzeba było się przemóc, łyknąć amfy, pójść na nocne piwo, albo plener, a dalej by tak było.Owain pisze:Piotrze, jeszcze tylko napiszę, że jak zacząłem czytać AO, gdy jeszcze mieliśmy się tam desantować z N., to pomyślałem sobie, co za fajny, zabawny i błyskotliwy gość, na dodatek z Rzeszowa. No ale potem coś nie banglnęło i cóż. Może kiedyś. Resztę sobie wyjaśniliśmy via telefon.
Co do zaś zaszłości i pretensji międzyforumowych, to są chyba ciekawsze rzeczy do roboty, niż kłócenie się między użytkownikami dwóch mega-niszowych forów. Nikt nikogo nie zmusza do uczestniczenia tutaj, zaś swoje zdanie o pisanie o nas gdzie indziej, już wyraziłem i tym samym kończę ten temat.
Jedną z tych ciekawszych rzeczy jest Garam Masala na filecie z udźca indyczego, do robienia której się własnie zabieram
a jak mieszasz wielką mieszankę? czy kupujesz w Tesco tę lipną mieszankę? tylko którą, bo są dwie. obie lipne.
Nie podejme sie komentarza.Owain pisze: Będziesz musiał pójść do apteki. A wówczas różne rzeczy się mogą stać.
Przestan do uja brac wszystko osobiscie. Nie znam Cie. Na oczy nie widzialem. Jakim wiec sposobem moge Cie obrazic?
Kij w mrowisko wkladam. Sam wspomniales, ze czytales AO. Rabin tez wklada. I co? Zwaz, ze Woytek co zes jego akolita swiadomie lub nie zostal, tez wklada.
Paulem Drashem sie tu zalogowalem dla jaj. Woytek pod ta ksywa pisal tam, jak zalozyl nowe forum uznalem to za dobry wyglup.
Ja naprawde nie rozumie co Cie tak kurwa boli. Ze wpadl tu jeden z drugim i wierszykowy babiniec zakloca awatarem z kutasem czy wieczornym telefonem co by pojsc na spacer? Daj zesz spokoj. Moze sie dotrzemy. Moze nie. Moze zwalimy kiedys na ta slynna wycieraczke w 20 osob? A moze sie rozleci jak AO, gdzie jak ludziom opadla zajawka na zdjecia to nie bylo tego jak ciagnac mimo chocby moich usilnych staran? Daj spokoj.
I zaprawde powiadam Ci, bez zlosliwosci juz, prawda was wyzwoli.
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
Widzisz? Viagre sprzeda. A MOGL ZABICrbit9n pisze:no dzięki. człowiek się stara, robi z siebie bydlaka i okrucjusza, siekierami i saperkami straszy, przez telefon głos podnosi, aż przychodzi taki. Franek i pisze jak jest. wiesz co? jak faktycznie będziesz kiedyś u mnie w apcie po aspirynę, to się specjalnie pomylę i Ci sprzedam cytrynian sildenafilu. no i wtedy w siódmej godzinie erekcji pożałujesz swoich słów na. niszowym forumie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Piotrze. Na nocny plener nie pójdziemy nigdy, z tego powodu, dla którego nie zostałem wędkarzemrbit9n pisze:trzeba było się przemóc, łyknąć amfy, pójść na nocne piwo, albo plener, a dalej by tak było.
a jak mieszasz wielką mieszankę? czy kupujesz w Tesco tę lipną mieszankę? tylko którą, bo są dwie. obie lipne.

Co to garam-masali to żona kupuje gdzieś w necie, może u tego samego pacjenta, co mieloną, wędzoną paprykę. Zaprawdę powiadam, nie ma nic lepszego do zaprawy domięsnej

- rbit9n
- Ribitibi
ale ja się nie obraził, tylko zasadniczo wkurwił. a to różnica.
pokaż pudełko od tej GM. ale osobiście uważam, że najlepszą jest domofon roboty.
pokaż pudełko od tej GM. ale osobiście uważam, że najlepszą jest domofon roboty.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I, co gorsza, olej z Unimoga wypijał.Francisco pisze:Woytek pod ta ksywa pisal tam