Things
Re: Things
Naprawdę Francisco aż tak bardzo przeraża Cię Twoja przeciętność?
Przecież nie uciekniesz od niej.
Wystarczy wydać zgodę na samego siebie a przestaniesz się miotać.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2017, 22:25 przez Metanoia, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj, jakie to słuszne! Się podoba. Choć smutne.Methanoia pisze: cały ten świat jest iluzją, którą w rozpaczy wypełniamy tym co akurat uważamy za słuszne.
wpk pisze:I tak Ci się znudzi. Jak wszystko.
Zanim zes napisal ja Ci napisalem na fb.
I tak, masz racje.
Dodano po 3 minutach 30 sekundach:
Nie madruj sie, bo Cie pajaki za obraz wciagna. Ale doceniam taktyke zameczania przeciwnika, sam kiedys usilnie stosowalem.Methanoia pisze:Naprawdę Francisco aż tak bardzo przeraża Cię Twoja przeciętność?
Nie chce mi sie. Zgody mam w sobie bardzo duzo; nawet chcialem cos na ten temat napisac, ale wracajac do punktu poprzedniego - nie chce mi sie.
Ja pierdole, przecież to wszystko zabawa, bal przebierańców mieści się w konwencji....
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Każdy chciałby brylować - by śmiano się z jego dowcipów, chwalono przemyślenia i zazdroszczono różnych rzeczy. 

- rbit9n
- Ribitibi
ja to chciałbym, mam takie marzenie, żeby Ouęa z gawry wyciągnąć, na piwo, albo plener Rzeszów baj najt. i dopiero wtedy byście mnie zazdrościli, misie Jasie.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Czego pytam się qrw grzecznie czego?!?!?!rbit9n pisze:...i dopiero wtedy byście mnie zazdrościli, misie Jasie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ja jestem Twoim dołu.Francisco pisze:ty jesteś moim guru.

- rbit9n
- Ribitibi
wyciągu, po łacińsku digestorium.samek pisze:Czego pytam się qrw grzecznie czego?!?!?!rbit9n pisze:...i dopiero wtedy byście mnie zazdrościli, misie Jasie.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
O właśnie.wpk pisze:Każdy chciałby brylować - by śmiano się z jego dowcipów, chwalono przemyślenia i zazdroszczono różnych rzeczy.
Mądrze gada. Dać mu wódki.
To o balu przebierańców też dobre i słuszne.
Wiecie co?
Zmęczyły mnie i zniechęciły te przepychanki. Życie w realu jest zbyt gorzkie i cierpkie, by na taką gorycz i kwas wystawiać się też w nierealu. Mam dość. Over and out.