Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Ligo

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: Ligo »

Tyż.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

Owain pisze:Jako Rabe chyba nie mylisz goja z gejem? :)
"Indians, Nigers, same shit!"
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Ligo

Post autor: Ligo »

Jestem dumny z mojego prezydenta. W ciągu 40-stu minut potrafił sformułować to, czego nie potrafili polscy politycy przez ponad 70 lat.
Gdyby ktoś chciał obejrzeć, to tu z napisami:

Metanoia

Post autor: Metanoia »

Ale tutaj nie ma polskich polityków.
To jest polskojęzyczna gromada rozbójnicza, która okupuje ten kraj od czasu II-ej Wojny Światowej.

http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3976
tomek_jj

Post autor: tomek_jj »

Ligo pisze:Jestem dumny z mojego prezydenta. W ciągu 40-stu minut potrafił sformułować to, czego nie potrafili polscy politycy przez ponad 70 lat.
Gdyby ktoś chciał obejrzeć, to tu z napisami:

Twój prezydent powiedział tylko to co wielu tu chciało usłyszeć. Najprawdopodobniej nic z tego nie wyniknie. Miałeś też innego prezydenta Franklina Delano Roosevelta. Ten ochoczo nam pomagał w Jałcie. Niemal święty w PL Ronald Regan mocno cieszył się z kryzysu ekonomicznego w PRL w stanie wojennym. Bush wykiwał Milera i ten dał się uwikłać w Irak nie dostając w zamian niczego.
Nie to , że nie lubię USA. Wręcz przeciwnie - podziwiam za dokonania w wielu dziedzinach: technice, gospodarce, filmie itp. A le ten wielki kraj nie ma żadnego interesu w Polsce. My natomiast mamy żywotnie interesy w UE . Jak je prowadzimy - wszyscy widzą.
puch24

Post autor: puch24 »

Encore des mots toujours des mots
les mêmes mots
(...)
Parole, parole, parole
Parole, parole, parole
Parole, parole, parole
Parole, parole, parole, parole, parole
encore des paroles que tu sèmes au vent
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Donal wszystko powie, byle na koniec dnia zrobić podsumowanie czarnym, a nie czerwonym ołówkiem. przecież to biznesmen z dziada pradziada.

Dodano po 2 godzinach 8 minutach 30 sekundach:
Owain pisze:
Ligo pisze:Mnie się zdarza mylić guys z gays. :roll:
A z guns? :)
guns 'n' roses
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Owain pisze:
Ligo pisze:Mnie się zdarza mylić guys z gays. :roll:
A z guns? :)
guns 'n' roses

Dodano po 3 minutach 44 sekundach:
Owain pisze:No, no. W Polsce to w ogóle nie ma Polaków. Są tylko Prawdziwi-Polacy, Patrioci-Polacy, Polacy-Gorszego-Sortu oraz cała masa Niemców, Żydów, Rusków, bezpaństwowych komunistów, bezpaństwowych lewaków i unioeuropejscy konfidenci. Tak, tak.

Ligu, sorry - taki jesteś stary, a taki... naiwny. Mnie też orzełek pociągał, też chlipałem na "Człowieku z żelaza" i groziłem komunistom pięścią. Aż w końcu zrozumiałem, że to nie idea tworzy człowieka a człowiek ideę. Że to nie komuniści byli w Polsce tylko Polacy, my sami, nasi sąsiedzi, rodzina. Tak jak wówczas, gdy się okazało jak tatko swe dokumenty z IPNu, jako pokrzywdzony odebrał, że ciotunia na niego 10 lat pisała donosy. Komuniści wymachiwali też orzełkiem, tyle że spod Lenino, też apoteozą Grunwaldu, Piasta itp. Rozumiem, że gdyby teraz obecni zaczęli kłamać w TV jak komuniści, naginać prawo jak komuniści, generalnie stosować komunistyczne metody, tylko pod sztandarem kotwicy i żołnierza wyklętego na koszulce u stadionowego bandyty, to byłoby w porządku? Metody nie ważne, mogą być takie same, byleśmy byli po właściwej stronie. A Twój Prezydent Donald co tu paciorki przywiózł ciemnemu ludowi, nawet nie do końca wiedział o czym nawija. I szybciutko Cię z całym Polskim Narodem przehandluje z Władymirem Władymirowiczem. Wybacz Ligo, choć w dobrej wierze, aleś naiwny jak dziecko.

O, zaczęło się i gmeranie w hymnie, widać Francuz też podejrzany ideologicznie:
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sobieski ... ie/ch63p8d
Kurwa, skąd ja pamiętam takie metody?
czyli w skrócie w '44. nasze dziady same se klepnęły manifest pkwn, w '47. dali 3xTAK, same se założyli mbp, wsw, wsi... I to wszystko bez pomocy sowietów, cały ten prl się kręcił. logiczne.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Owain pisze:No, no. W Polsce to w ogóle nie ma Polaków. Są tylko Prawdziwi-Polacy, Patrioci-Polacy, Polacy-Gorszego-Sortu oraz cała masa Niemców, Żydów, Rusków, bezpaństwowych komunistów, bezpaństwowych lewaków i unioeuropejscy konfidenci. Tak, tak.

Ligu, sorry - taki jesteś stary, a taki... naiwny. Mnie też orzełek pociągał, też chlipałem na "Człowieku z żelaza" i groziłem komunistom pięścią. Aż w końcu zrozumiałem, że to nie idea tworzy człowieka a człowiek ideę. Że to nie komuniści byli w Polsce tylko Polacy, my sami, nasi sąsiedzi, rodzina. Tak jak wówczas, gdy się okazało jak tatko swe dokumenty z IPNu, jako pokrzywdzony odebrał, że ciotunia na niego 10 lat pisała donosy. Komuniści wymachiwali też orzełkiem, tyle że spod Lenino, też apoteozą Grunwaldu, Piasta itp. Rozumiem, że gdyby teraz obecni zaczęli kłamać w TV jak komuniści, naginać prawo jak komuniści, generalnie stosować komunistyczne metody, tylko pod sztandarem kotwicy i żołnierza wyklętego na koszulce u stadionowego bandyty, to byłoby w porządku? Metody nie ważne, mogą być takie same, byleśmy byli po właściwej stronie. A Twój Prezydent Donald co tu paciorki przywiózł ciemnemu ludowi, nawet nie do końca wiedział o czym nawija. I szybciutko Cię z całym Polskim Narodem przehandluje z Władymirem Władymirowiczem. Wybacz Ligo, choć w dobrej wierze, aleś naiwny jak dziecko.

O, zaczęło się i gmeranie w hymnie, widać Francuz też podejrzany ideologicznie:
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sobieski ... ie/ch63p8d
Kurwa, skąd ja pamiętam takie metody?
czyli w skrócie w '44. nasze dziady same se klepnęły manifest pkwn, w '47. dali 3xTAK, same se założyli mbp, wsw, wsi... I to wszystko bez pomocy sowietów, cały ten prl się kręcił. logiczne.
namoamo

Post autor: namoamo »

Co Ty masz z tymi podwójnymi postami?
ODPOWIEDZ