Alkohole i fenole
Re: Alkohole i fenole
Pomór Pani, pomór...
Krewni i znajomi Owaina?
Ja improwizuję. Nie nabijajcie się ze mnie.
Muszę zawieźć coś do Kielc. Nie opłaca mi się wysyłać paletą a koleś zapłaci mi za dowóz więc przy okazji robię większą trasę.
Mielec koniecznie bo mój znajomy jest coraz słabszy i może to być nasze ostatnie spotkanie.
Jak jeszcze wyczerpią się baterie temu z Warszawy to kolejne czarno-białe zdjęcie na ścianie wypełni pulę moich przyjaciół.
Krewni i znajomi Owaina?
Ja improwizuję. Nie nabijajcie się ze mnie.
Muszę zawieźć coś do Kielc. Nie opłaca mi się wysyłać paletą a koleś zapłaci mi za dowóz więc przy okazji robię większą trasę.
Mielec koniecznie bo mój znajomy jest coraz słabszy i może to być nasze ostatnie spotkanie.
Jak jeszcze wyczerpią się baterie temu z Warszawy to kolejne czarno-białe zdjęcie na ścianie wypełni pulę moich przyjaciół.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2017, 21:29 przez Metanoia, łącznie zmieniany 1 raz.
Lena, 3-5 am?
Skąd ja to znam?
Próbowałem się głuszyć bezodiazepinami, ale znajoma wpadła w uzależnienie i się boję.
Skąd ja to znam?
Próbowałem się głuszyć bezodiazepinami, ale znajoma wpadła w uzależnienie i się boję.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ostatnio nie jestem w moim typie, a do tego mam perpetuum mobile. 

To co naprawdę może wydarzyć się ciekawego pomiędzy mężczyzną i kobietą wydarza się poza nimi.
Ciało to tylko pretekst, ciało inicjuje ale potem mieszacie się i stajecie jedną istotą.
Współżycie cielesne to nędza w porównaniu z zespoleniem pozacielesnym.
Wszystko w tym świecie jest tylko żałosną imitacją tego co zachodzi w światłości.
Jesteście tak zaprogramowani, że to śmieszne podrygiwanie uwieńczone zastygnięciem jak paroksyzmie bólu odbieracie jako przyjemność.
Równie dobrze program mógłby być tak napisany, że ocieranie się szczotką drucianą po plecach powodowałoby orgazm.
Ciało to tylko pretekst, ciało inicjuje ale potem mieszacie się i stajecie jedną istotą.
Wszystko w tym świecie jest tylko żałosną imitacją tego co zachodzi w światłości.
Jesteście tak zaprogramowani, że to śmieszne podrygiwanie uwieńczone zastygnięciem jak paroksyzmie bólu odbieracie jako przyjemność.
Równie dobrze program mógłby być tak napisany, że ocieranie się szczotką drucianą po plecach powodowałoby orgazm.
- Owain
- Nasz Czelnik
Stawiam orzechy przeciwko sardynkom, że to z jakiego luxa.wpk pisze:Chyba wezmę.
Owe myszy - w PG:
Hmm. Wpk lubi luxy. A lux, lux perpetua... Ciągnie Światłość do Światłości!!

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Barbarella?Methanoia pisze:To co naprawdę może wydarzyć się ciekawego pomiędzy mężczyzną i kobietą wydarza się poza nimi.
Dodano po 33 sekundach:
Tak, Lux Nocti.

- Owain
- Nasz Czelnik
Ona przynajmniej miała Orgazmotron. A tutaj w człowieka szczotkom...wpk pisze: Barbarella?
Wiedziałemwpk pisze: Tak, Lux Nocti.

ani Barbarella (chyba ze 40 lat nie było tego filmu w TV) ani orgazmotron z Allen'a. Cielesność to oszustwo. Ciało może spoczywać jak martwe.
Nie opiszę Ci tego bo szukam słów których jeszcze nie wymyśliłam.
- Owain
- Nasz Czelnik
Kopytko?Methanoia pisze: Nie opiszę Ci tego bo szukam słów których jeszcze nie wymyśliłam.