Alkohole i fenole
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Alkohole i fenole
Skoro oszustwo, to czemu nie teleportujesz tej skrzyni do Klerykowa? 

- rbit9n
- Ribitibi
czemu nabijać? no chyba że w butelkę. jakbyś jednak. miała przejeżdżać gdzieś w okolicach Kolby w czwartek lub piątek, daj. znać. jak nie piołunową, to chociaż bardzo pyszną kawą uraczę. jeśli akurat będę w apcie.Methanoia pisze:Pomór Pani, pomór...
Krewni i znajomi Owaina?
Ja improwizuję. Nie nabijajcie się ze mnie.
Muszę zawieźć coś do Kielc. Nie opłaca mi się wysyłać paletą a koleś zapłaci mi za dowóz więc przy okazji robię większą trasę.
Mielec koniecznie bo mój znajomy jest coraz słabszy i może to być nasze ostatnie spotkanie.
Jak jeszcze wyczerpią się baterie temu z Warszawy to kolejne czarno-białe zdjęcie na ścianie wypełni pulę moich przyjaciół.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Nie rozumiesz tego, wszystko tutaj to program. Nie możesz przekroczyć procedur.
Takie są warunki brzegowe.
Jeżeli nie rozumiesz najprostszej sprawy, że abyś postrzegał czas liniowo musi on obijać się jak w lustrze poza Tobą, w innej rzeczywistości co powoduje, że nie znika i urywa się w Tobie ale daje Ci wrażenie teraźniejszości.
Gdyby istniał tylko jeden świat to czas urywałby się w Tobie jak w pozostałych zwierzętach. Te zwierzęta to procedury, pliki a Ty jesteś złączony z Iluzji ale też i z Prawdy. Spoglądasz na siebie spoza samego siebie i tylko dlatego możesz powiedzieć Ja jestem Wojciech.
Jesteś jednak tak zagłuszony, tak otumaniony ilością danych, które płyną z ciała, że nie możesz zauważyć tego co poza nim.
Jesteś całkowicie podległy mocy Ewy.
To tak jakbyś urodził się z lornetką przyklejoną do oczu. Widziałbyś wszystko w dali przed Tobą ale nie wiedziałbyś nic o świecie który Cię otacza.
Takie są warunki brzegowe.
Jeżeli nie rozumiesz najprostszej sprawy, że abyś postrzegał czas liniowo musi on obijać się jak w lustrze poza Tobą, w innej rzeczywistości co powoduje, że nie znika i urywa się w Tobie ale daje Ci wrażenie teraźniejszości.
Gdyby istniał tylko jeden świat to czas urywałby się w Tobie jak w pozostałych zwierzętach. Te zwierzęta to procedury, pliki a Ty jesteś złączony z Iluzji ale też i z Prawdy. Spoglądasz na siebie spoza samego siebie i tylko dlatego możesz powiedzieć Ja jestem Wojciech.
Jesteś jednak tak zagłuszony, tak otumaniony ilością danych, które płyną z ciała, że nie możesz zauważyć tego co poza nim.
Jesteś całkowicie podległy mocy Ewy.
To tak jakbyś urodził się z lornetką przyklejoną do oczu. Widziałbyś wszystko w dali przed Tobą ale nie wiedziałbyś nic o świecie który Cię otacza.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Minister: Bardzo Cię polubiłem chłopie... musisz kiedyś do nas wpaść.
Miś: Tak...
Minister: Tylko zadzwoń przedtem, żebyśmy... byli w domu.
Dodano po 4 minutach 2 sekundach:
Droga Leno, świat poza mną nie istnieje. To ja jestem tym swoim światem. I Wy wszyscy w nim. Poza tym nie ma nic.
Miś: Tak...
Minister: Tylko zadzwoń przedtem, żebyśmy... byli w domu.
Dodano po 4 minutach 2 sekundach:
Droga Leno, świat poza mną nie istnieje. To ja jestem tym swoim światem. I Wy wszyscy w nim. Poza tym nie ma nic.
Łooooo yezoooo...wpk pisze:...świat poza mną nie istnieje. To ja jestem tym swoim światem. I Wy wszyscy w nim. Poza tym nie ma nic.
A jakieś alternatywy? Ze 4 choć.
Na takie dictum acerbum to chyba tylko lewatywa z wody święconej.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Alternatywy_4samek pisze:Łooooo yezoooo...wpk pisze:...świat poza mną nie istnieje. To ja jestem tym swoim światem. I Wy wszyscy w nim. Poza tym nie ma nic.
A jakieś alternatywy? Ze 4 choć.
Ale święconej przez Ewę czy Jezusa?Methanoia pisze:Na takie dictum acerbum to chyba tylko lewatywa z wody święconej.
To ja pije dalej ten Winiak i czekam na olśnienie. Licho mnie skusiło pojechać dzisiaj do sklepu.
Kobieta to szatan....
Kobieta to szatan....
Se w wiki poczytej synek.wpk pisze:...Ale święconej przez Ewę czy Jezusa?
Szatanka sie godo.nordenvind pisze:...Kobieta to szatan....
- Owain
- Nasz Czelnik
Jedź do Orzysza, rozerwiesz się trochę...nordenvind pisze:To ja pije dalej ten Winiak i czekam na olśnienie. Licho mnie skusiło pojechać dzisiaj do sklepu.
Kobieta to szatan....
Sowy nie są tym, czym się wydają...