Badyliszek (deceased)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Badyliszek
Stroił w 24 piórka i puszył.
Styknie
Polewkę i tak macie za darmo
Dzieki !
Polewkę i tak macie za darmo
Dzieki !
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czemu to zdjęcie jest tak zmasakrowane?
Badyliszku,
Tak serio: polewki nie mam. Z zawodu jestem nauczycielem i "zawodowo" nie mam polewki z tego, że ktoś nie może czegoś zrobić (z dowolnego powodu). Nie może to nie może. Czasem się złoszczę i denerwuję, gdy nie zrobią tego, co powinni, ale nigdy nie obśmiewam tego, że ktoś czegoś nie umie/nie może, bo to często nie jego wina. Nikt się nie rodzi z wiedzą ani umiejętnościami i nie można do nikogo mieć o to pretensji. Szczególnie za tzw. pierwszym razem.
Tak serio: polewki nie mam. Z zawodu jestem nauczycielem i "zawodowo" nie mam polewki z tego, że ktoś nie może czegoś zrobić (z dowolnego powodu). Nie może to nie może. Czasem się złoszczę i denerwuję, gdy nie zrobią tego, co powinni, ale nigdy nie obśmiewam tego, że ktoś czegoś nie umie/nie może, bo to często nie jego wina. Nikt się nie rodzi z wiedzą ani umiejętnościami i nie można do nikogo mieć o to pretensji. Szczególnie za tzw. pierwszym razem.
Które ?wpk pisze:Czemu to zdjęcie jest tak zmasakrowane?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To z dupą. Tragiczna jakość w porównaniu z pozostałymi, jak klatka z kamerki... Wersja BW na N. chyba taka nie była.
Wywalam zatem do kosza.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przecież nie o to mi chodzi.
E tam
To ptzecież nic osobistego z mojej strony.
To ptzecież nic osobistego z mojej strony.