Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
d90

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: d90 »

Za cholerę sie nie da.
Wiejski gupek jestem, ale czytac potrafie i robie co mówicie.
Sie nie da.
Takie cos jedynie

a to linek tylko jest.

Nie wazne.
Dzieki za pomoc.
Odpuszcze na tą chwile, bo kont zakladac po internetach mi sie nie chce.

:)
w dodatku badyli mniej jakby ostatnio, wiec do wiosny jakoś może temat ogarne :)

Ps.
Zosiek
Teraz podpowiadasz co zrobic, za co dziekuje.
Ale jeszcze pare tygodni temu, siedziałeś i ucztowałeś na moim miedzy innymi grobie.
Nie ładnie...powinieneś jednak (tak sadze) zdeklarować sie jakos.
Bo tak, to jak cipa wołowa ... a chłop jestes przeciez. Ludzie mówią ze fajny.

Sorki za personalną wycieczkę :)

Ps.
Złamałem regulamin ?
Co ?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Jeśli złamiesz, to zostaniesz moderatorem.
d90

wpk pisze:Jeśli złamiesz, to zostaniesz moderatorem.
no tak
wiesz jak ludzi motywować należy

:P
Tom4sz

Post autor: Tom4sz »

Dla porządku, w koncie to debet, w kącie usiąść można...

PS. Nie czepiam się. ;)
puch24

Post autor: puch24 »

Zosiek,
Pisałem Ci już 'tam', że to zdjęcie bardzo mi się podoba, szczególnie, gdy przewija się stronę i najpierw widać tę sztuczną, prostą zaporę, a potem te naturalne, rozrzucone kamienie na dole.
Konto to można mieć moderatorskie (i stawiać ludzi do kąta), albo zwykłe (i nie stawiać). :-)
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

puch24 pisze:Bardziej bawią mnie aparaty nafaszerowane elektroniką niż mechaniczne. :-P Nie to, żebym komuś odmawiał... ale jakoś tak wolę. Gadżeciarzem jestem. Wstyd.
kiedy OM-3Ti jest tak samo nafaszerowany elektroniką jak OM-4Ti, tyle tylko że ma mechaniczną w pełni migawkę, no i jakiś skacowany Japończyk zapomniał domalować na planach trybu AUTO i tak poszło do produkcji. czyli ma spot, uśrednienie dziewięciu pomiarów, pomiar błysku OTF i synchro na wszystkich czasach z lampą F280, zupełnie jak czwórka, tylko nie ma AUTO. no i ma szarą farbę na górnej i dolnej pokrywie, żeby z daleka było znać, że to trójka.

tak czy siak, uważam że jedyny słuszny zakup to OM-4Ti, a nie jakiś ersatz typu OM-2S/P.

http://ompl.org/intro.html
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
puch24

Post autor: puch24 »

Te cholerne głaskofony...
d90

Deklaracje mają to do siebie, że papier wszystko przyjmie.
To tak na poczatek :)
Nie zmieniam zdania, szanować inność to nieść głowę podniesioną. Z dumą i pewnością siebie. Będąc pewnym, że wie sie - kim sie jest.

Postawa zaprezentowana, jest postawą pt: mam w dupie wszystko. Zielony czy nie, miejsce sobie znajde. Ktos mnie przecież pokocha.
I słusznie - najlepiej zrozumienia szukac u takich samych osob - traktujących innych podmiotowo. Czyli wszystko nieważne, bo jestes ponad tym wszystkim. Jak bożek. Cielec złoty.

Tfu.
Ja mam wade.
Białe jest białe. Czarne jest czarne.
Nie ma szarosci - bo szarość to nijakość.

No ale
jesli jestes tu tylko po to, żeby być...jesli nie masz nic do powiedzenia...jesli jedyne zdania, ktore potrafisz artykułować to obrona swojej postawy - postuluje - zlikwiduj konto.

Deklaracjami bowiem piekło jest wybrukowane.

Zaznaczam rowniez, ze mi osobiscie Twoja obecność jest zupełnie obojętna.
Wymagałbym jeno, od faceta...żeby pokazał...że ma jaja.
Stałeś w szeregu plutonu egzekucyjnego, jak by nie patrzył - tak było. Trzeba wybrać. Jak liść na wietrze, jak gówno w betoniarce ... tak sie nie da. To nie honor.

Sorki.
Zbanują mnie niechybnie i tutaj.
Choc wolność słowa i przekonań mamy podobno, to zawsze kij sie znajdzie...

Sumując - wpis Twoj, Zośku, spowodował u mnie niemal wybuch śmiechu. Zdemaskowana bowiem mz została Twoja osobowość :)

Dostaje Ci sie byc moze niesłusznie, pewnie tak sadzisz i tak to odbierzesz. Ale do czasu gdy "nosisz mundur" - jestes kim jestes w N.
i to (mi osobiscie) wystarcza.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Tomek, weź "Niepierdol" - tylko szybko! ;) :D
Ja tam nie pamiętam, by Zosiek coś dymił, raczej pamiętam go jako sympatycznego społecznika z zagadek:) A Ty się go czepiasz bezpodstawnie.
Nie chciałem CI tego wyrzucać, w sumie to nie wyrzucam, ale rozsierdziłeś się za zdjęcie z goldmanem, czy jak się ono nazywało, w psionicznym wątku, za co wątek podpadł. Też mogę się przyczepić, że nie w samsungowym, czy gdzie to tamta fota była wrzucona. Też uważam, że jeśli tamci mieli zasady, to nie powinni może takich fot dopuszczać prowokujących. Ja nie wiem, bo jako niewierzącemu to latało. Ale dajmy już spokój z tymi niesnaskami i traumą nikoniarzy, bo życie za krótkie. Ci co gadali, że wszystko jest czarno-białe, często sami podpalali płomień pod stosami.

To co, Sanczo, nie obrazisz się, nie będziesz mówił, że odchodzisz, tylko jedziemy z koksem? Tegesss majonesss? :)

Aha, "Tomek" napisałem, boś sam się jako Tomek przedstawił na tym forum witając innego Tomka. Ale jak dla mnie możesz być Zośka... oj... zły przykład. No to Zdzisek ;) :D

A, i jeszcze. Ściągnąłem sobie 30 Twoich zdjęć z wątku nexowego, dla mnie wybitnych. Wiem, że prawa, że zdjęcia Twoje, ale gdybyś był tak miły, to choć ze trzy najlepsze dla mnie wstawiłbym w Twojej galerii, Mistrzu. Hę?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Nie podoba mi się. A jak mi się nie podoba to już źle :-(
ODPOWIEDZ