Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: puch24 »

Teraz w wątku Samsung NX300:

Ty mnie ... poka, czy ty bardziej chłopca czy dziewczynki? Bo mnie coś wydawać się może, że ty jednak chłopca i małego wolisz!

I w wątku Duże aparaty vs smartfony:

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
To teraz pytanie czemu nie dało się wsadzić tego w menu, tylko trzeba grzebać w osobnym programie?

Gdym była u Woytka, a Owain mój pucułowaty był pijan jak zwykle, to Woytek próbował mnie wsadzić w menu, ale też mu ze względu na wiekowość nie weszło! Tym samym grzebać trzeba palcyma w osobnym programie, bo każdy jednak swoje preferencje miewa i czasem lubi inaczej.
Ligo

Post autor: Ligo »

Skurwysyństwo.
puch24

Fuckt niezaprzeczalny.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

puch24 pisze:
wpk pisze:
puch24 pisze:Kto, kto? -> PRV
Już Ci przecież napisałem. ;)

Droga reszto, która obstawia Franka - była tu wcześniej postać, która się zbyła. ;)
Dałeś mi kilka postaci do wyboru. Ja ich nie znam tak dobrze, jak Ty. Trudno mi wybrać, bo mam za mało przesłanek.
no dobra, to jakie te typy? bo ja na koniarzach się nie znam.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
puch24

Ja naprawdę nie wiem. I nie wiem, komu się aż tak naraziłem.
Ligo

Czy ten wpis z Twoim nazwiskiem nie podpada już pod paragraf? Może jest na sali jakiś prawnik?
puch24

Jest. Owjanin. :-D

Nie wiem, czy podpada. Zresztą ałtor się chyba zlefrektował, bo napisał, że amerykanin od betoniarki się zbulwersował, i poprawił, że kremowy czy coś tam.
Ligo

Za późno, tym bardziej, że poszedł dalej. Podszywanie się pod inną, konkretną osobę, Sebową małżonkę i w dodatku sugerowanie, że uprawia prostytucję, już na pewno jest karalne. Owainu, na Twoim miejscu zrobiłbym mu koło dupy.
puch24

Zrobiłem screenshoty.

Dodano po 10 minutach 39 sekundach:
"Pomocy potrzebuję! Jeżeli temat nie w tym wątku proszę o przeniesienie, alem roztrzęsiona! Na forum co go banici stąd założyli jeden ci się ligo zwie od prostytutek mnie nazywa i związki mnie przypisuje! Czy jest tu jakiś prawnik co ochroną mnie otoczy przed podstarzałymi panami, co chcą młodzieńców udawać i drwić z niewiast pokornych?

Przy okazji - jeżeli Ligo, cza4nuch, puch24, Owain tudzież inne chłopce na sąsiednim forum uczestników nikoniarzy od ch.. i k.. zwą to można z tego konsekwencje prawne wyciągać - jak myślicie?"
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Hm. Napisałem do admina nikoniarzy.pl, że zawiadamiam policję. Ciekawe, że nikt mi nie odpisał, ba, pamiętam, że można było tam być zbanowanym za byle co, a teraz jakoś nic nie robią. Ale akurat kolegów prokuratorów mam wielu i nie będzie żadnego problemu z nadaniem sprawie biegu i z przyciśnięciem fomagu o IP oraz uruchomieniem specjalnej komórki Policji, która namierza komputer. Ale daję jeszcze 24 godziny trollowi i Fomagowi :)

Dodano po 9 minutach 19 sekundach:
Aha, Ula się uśmiecha, ale jak do 19tej do jutra Fomag sobie (mimo dwóch wezwań) nie poradzi z typkiem, to nie ma najmniejszego problemu z pozwaniem Fomagu. Dziwne, że tolerują taki rynsztok, no ale to świadczy o forum.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ